Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2017. január 5. 11:30

Úgy tűnik, teljesen kimegy a divatból az utóbbi évek agyondicsőített ívelt televíziója.

„Tényleg lemaradt valamiről, ha kihagyta a CES 2017 első sajtónapján a Samsung TV-eseményét, majd az LG sajtókonferenciáját. Mert halott a nem is olyan régen a televíziók megmentőjeként ünnepelt hajlított képernyő. Persze még nem teljesen, de többé már nem a gyártók imádott kedvence, és senkinek sem fog hiányozni. Szép csendben kikopott a rivaldafényből, hogy új és jobb tévék vegyék át a helyét.

A Samsung bemutatta új zászlóshajó televízióját, a gyönyörű és kompakt Q9-et. Fájdalmasan lapos, semmi hajlítás nincs rajta. Nagyon más, mint az utóbbi évek Samsung-show-inak ívelt tévéi. A cég persze elmondta, hogy hisznek még az ívelt tévében, de csak az olcsóbb Q7 és Q8 modellnek van hajlított változata, és árulkodó, hogy a csúcskategória Q9-nek nincs. Az LG OLED W7-jének sincs. A Panasonic második OLED tévéjének, az EZ1002-nek sincs, pedig a most kétéves első OLED tv-jén határozott hajlat volt.

De miért tűnhetnek el? Mert sokak reménye ellenére, inkább átverésnek tűntek. Hihetetlen és immerzív látványt adtak a középen ülőnek, a helyiségben jelenlévő többi személynek viszont annál kevésbé. A Superbowl vagy film-maratonok és minden más nézhetetlen, hacsak nem egyedül ücsörgünk a szobában.”

A bejegyzés trackback címe: http://digit.mandiner.hu/trackback/27549


Összesen 2 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó