Útmutató a jövő gyárához

2017. április 15. 09:30

Kiterjesztett valóság nélkül elképzelhetetlen a jövő gyára.

2017. április 15. 09:30

A chicagói UI LABS és a Kiterjesztett Valóság Vállalatszövetségeknek kiadta a világ első ipari használatú kiterjesztett valóság útmutatóját. A Lockheed Martin, a Procter & Gamble és a Caterpillar vezetésével 65 szervezet dolgozott az AR hardverekhez és szoftverekhez készült anyagon.

A dokumentum leírja az olyan területeken, mint gépösszeszerelés, -vizsgálat és -javítás és terméktervezés dolgozó eszközök AR-követelményeit.  Szoftverszinten a 3D modellezés hat formátumával foglalkozik. 

A digitális forradalom, a 3D nyomtatóval felszerelt, robotokkal működtetett gyártósorok korában pont ilyen dokumentumok kellenek ahhoz, hogy egy üzem „intelligenssé” és „jövőbiztossá” váljon.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bástyaelvtárs
2017. április 17. 01:26
és mit gyártanának ott? Dacia-t?
august
2017. április 17. 01:26
:))
blackened
2017. április 17. 01:26
A jövő gyárának csak két alkalmazottja lesz: egy ember és egy kutya. Az ember dolga az lesz, hogy etesse a kutyát, a kutyáé pedig az, hogy ne engedje az embert hozzányúlni a berendezésekhez.
Akitlosz
2017. április 17. 01:26
"Kiterjesztett valóság nélkül elképzelhetetlen a jövő gyára. " Ellenben emberek nélkül annál inkább elképzelhető. A gyártás teljes mértékben robotizálható és automatizálható.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik