iLife A6 robotporszívó teszt – Szépségkirálynőbe oltott takarítónő

2017. július 06. 08:30

Egyre népszerűbbek a robotporszívók, ráadásul a kínálat m már nemcsak az iRobot, a Samsung vagy az LG, hanem a mind több trónkövetelő termékeiből is áll.

2017. július 06. 08:30

Az iLife A6 az új trónkövetelője a Chuwi iLife Beetle robotporszívó szériájának, ami az elmúlt két évben elárasztotta a világot, nem érdemtelenül megszorongatva olyan nagy márkákat, mint az iRobot, a Samsung vagy az LG. Az új széria sokkal szebb köntösben és még több funkcióval támad, ráadásul hengerkefét is kapott, ami sokkal jobban tisztítja a szőnyegeket, mint az ezzel nem rendelkező darabok.

Az iLife A6 egy kifejezetten jó termék, ami a dizájnt és a szolgáltatásokat illeti, az ördög azonban mindig a részletekben lakozik. Hiszen minden újdonságnál azt várjuk, hogy többet tud, mint az elődje, ez viszont csak részben igaz. Dögösen néz ki, sokkal jobban beleilleszthető a lakásba, és a hengerkefe is úgy teszi a dolgát, ahogy kell.

A küszöbökön viszont nem nagyon jut át, és a tárgyakat is finomabban érinthetné meg, ráadásul az automatikus dokkolással is voltak gondjai, bár ez utóbbi más típusokra is jellemző. Ami viszont döntő érv lehet az iLife A6 mellett, hogy csendesebb, mint elődjei, így akkor sem zavaró elindítani, ha otthon vagyunk, illetve a „max” mód, amivel a nagy szívóteljesítmény miatt tényleg hatékonyabban takarít.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik