<![CDATA[digit.mandiner.hu]]> http://digit.mandiner.hu/ hu-HU <![CDATA[Nitecore CI6 elemlámpa teszt – bivalyerős rendőrlámpa]]> A CI6 modell remek minőségű és a plusz szolgáltatások, például a színes LED sokak számára tehetik vonzóvá ezt a mini sugárágyút.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Robotbarkácsolás a legmagasabb szinten]]> 2007-ben a Carnegie Mellon Egyetem Tartan versenygépe első alkalommal nyerte meg a DARPA legendás Grande Challenge-ét, a robotautók Párizs-Dakarját és a vele járó 2 millió dollárt. A győztes gép mögött a CMU legendás robotikusa, a nemcsak elméletekben, hanem barkácsolásban is kimagasló William „Vörös” Whittaker állt.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Elveszi zenészek munkáját a mesterséges intelligencia? (videó)]]> Riadalomra nincs ok, csak az ember és az MI együttműködése lesz szorosabb, korábban elképzelhetetlen zenéket alkotunk együtt.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Agyunk száz szót gépel le egy perc alatt]]> Különleges agy-számítógép interfészt, gondolati úton száz szót egy perc alatt „legépelő” rendszert fejleszt a Facebook.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gépi tanulás a klímakutatásban]]> Mesterséges intelligenciával és gépi tanulással jobban elemezhető és érthető a klímaváltozás.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[MGCOOL Band 2 okoskarkötő – a telefonhasználat következő szintje]]> Egy okoskarkötő, ami nemcsak végre képes feloldani a telefonunkat, hanem emellett száz másik funkciót is tud.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Jena McGregor (The Washington Post): Jobb CEO-k az introvertált személyek]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Új kiterjesztett valóságot tervez a Facebook (videó)]]> Mark Zuckerberg nyílt kiterjesztett valóság-platformban képzeli el a technológia mainstreammé válását. Úgy tűnik, a virtuális valóság kicsit háttérbe szorul a közösségimédia-óriásnál.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Occulus Riften is használható a Google Earth VR]]> A Google Earth most már az Occulus Rifttel is kompatibilis virtuálisvalóság-változata lehetővé teszi a kulcsszavas helyszín-keresést.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Egyszerűbb és gyorsabb lesz a 4D nyomtatás]]> 4D nyomtatással külső hatásra alakjukat megváltoztató szerkezetek hozhatók létre. A technológia azonban időigényes és bonyolult utómunkálatokra van szükség. Ezeket egyszerűsíti le drasztikusan egy nemzetközi kutatócsoport által kidolgozott új módszer.
[...] Bővebben!
]]>