<![CDATA[digit.mandiner.hu]]> http://digit.mandiner.hu/ hu-HU <![CDATA[iLife V1 robotporszívó – a legkisebb is számít]]> Az iLife V1 robotporszívó pont úgy takarít, mint a hozzá hasonló, de drágább összes többi.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kevin Kelly (TED): Hogyan idézhet elő az MI egy újabb ipari forradalmat?]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Recepteket ír át a mélytanuló algoritmus]]> A gépi tanulás immáron a kulináris kultúrában is helyet követel magának, például japán vagy etióp stílusban, helyi összetevőket használva írja át a lasagna receptjét egy okos algoritmus.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Joshua Davis (Wired): Válasszunk meg egy MI-t elnöknek!]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kiráz a hideg a robotoktól?]]> Milyen előadásmódban, élő bemutatón, virtuális valóságban, 3D vagy 2D televízión a leghitelesebb az ember-robot kommunikáció, melyikben legéletszerűbbek a robotok?
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szimplán képek alapján alkotják újra 3D-ben a várost a gépitanulás-algoritmusok]]> Gépi tanulás és emberi ismeretek alapján készítette el Zürich 3D képét egy mesterségesintelligencia-platform. Az algoritmusok képeket és videókat elemeztek hozzá.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Új 3D világokhoz vezet a világ legkisebb hologramja]]> A nano hologram feltalálása fontos lépés lehet a holográfia történetében. Újabb lépés a Star Trek univerzuma felé?
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hogyan csípjünk el adathalászokat?]]> Amerikai kutatók adathalász technikákat tanulmányozva fejlesztenek biztonságosabb újgenerációs e-mail szűrőket.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Xiaomi Hybrid Pro fülhallgató – a jó még jobb lett]]> A Xiaomi új hibrid fülhallgatója megéri a 7400 forintot. Remek teljesítményt nyújt, a vezérlő bizonyos funkciói már az iPhone-nal is kompatibilisek.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Mesterséges intelligenciával hasznosítja az Apple a korábban használhatatlan adatokat]]> A big data korában az adat hatalom. Csakhogy a világ adatainak kb. 70-80 százaléka egyelőre használhatatlan. Ezeket a sötét adatokat alakítja ipari mennyiségben használhatóvá a stanfordi projektből kinőtt és az Apple által felvásárolt Lattice Data.
[...] Bővebben!
]]>