Lemondott Kisteleki

2009. december 22. 14:46

A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke nem indokolta döntését.

2009. december 22. 14:46
Az MLSZ mai rendkívüli sajtótájékoztatóján bejelentette lemondását Kisteleki István, a szövetség első embere. A sportvezető nem azonnali hatállyal hagyja ott a magyar szövetséget, a 2010 tavaszán sorra kerülő közgyűlésig még a posztján marad, akkor választják majd meg az utódját.

Kisteleki István egyelőre nem indokolta meg, miért döntött a távozás mellett. A sajtótájékoztató úgy ért véget, hogy az elnök beszéde után ezúttal az újságíróknak nem volt lehetőségük kérdezni. Az MLSZ elnöke az utóbbi hetekben támadások kereszttüzében állt a fogadási botrány miatt.

Beszédében Kisteleki elmondta, büszke arra, hogy az idén újra futball-láz volt az országban, és kiemelte azt is, hogy biztos pénzügyi lábakon álló szervezetet hagy az utódára, akinek személye egyelőre nem ismert.

Kisteleki István lemondott, de… (NSO)

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olasz
2009. december 22. 21:10
lehet ő is rajta van az mdf titkos listáján... és képviselőt csinálnak belőle is mint a Debreczeniből...:-)
Öreg
2009. december 22. 17:25
Kisteleki eddig sorra olyan poziciókba jutott, amit előtte- Ő nyilatkozta- nem akar ellátni. Vajon most mi a trükk?
Steppenwolf
2009. december 22. 16:33
Kisteleki első jó döntése.
olasz
2009. december 22. 16:27
van isten
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!