Mekk mester-szocialisták

2010. január 28. 12:41

Ikvai-Szabó Imre szerint politikai katasztrofizmus a BKV-tarifákkal kapcsolatos hűhó.

2010. január 28. 12:41
A költségvetésért felelős SZDSZ-es főpolgármester-helyettes rámutatott: a Fidesz és az MSZP egymást túllicitálva tett javaslatot a BKV tarifáinak csökkentésére. Ikvai-Szabó Imre szerint a szocialisták tulajdonképpen azt javasolják, hogy vezessenek be egy jegyár-kiegészítést, de azt nem mondják meg, honnan teremtsék elő az ehhez szükséges pénzt. Belebabrál valami Mekk mester, és azt mondja, szamárság, váltsunk paradigmát, fizesse a Fővárosi Önkormányzat a költségvetésből az utas helyett a pénzt – mondta.

A főpolgármester-helyettes szerint a politikusoknak nem lenne szabad beavatkoznia a BKV gazdálkodási rendszerébe, mert az egységes rendszert alkot. Hozzátette továbbá, hogy nagyon fontosnak tartja, hogy a kormány és a főváros között megkötött szándéknyilatkozat hatályba lépjen, mert erre támaszkodva a BKV el tudja készíteni üzleti tervét, és elindulhat a fejlődés útján.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!