Beelőzik Orbánt Facebookon?

2010. február 18. 09:45

Tíz nap alatt tízezren csatlakoztak az almás csoporthoz. Már csak kétezer rajongó választja el a gyümölcsöt Orbán Viktortól.

2010. február 18. 09:45
A Fidesz első embere új kihívót kapott a Facebookon: egy piros alma próbálja letaszítani a legnépszerűbb facebookos politikust illető virtuális trónról. A kedvesen vicces kísérlet címe: Vajon lehet-e több rajongója ennek a szép almának, mint Orbán Viktornak? Az ötletgazda leírása szerint a szép piros alma „több rajongót szeretne a választásokig, mint Orbán és Mesterházy együtt”.

A kezdeményezés egyébként politikamentes próbál lenni, és úgy tűnik, a Facebook felhasználói vették a lapot, mert a közösség hozzászólásai között csak elvétve találni politikai tartalmú megnyilatkozást. A verseny igencsak szoros. Az almának jelen pillanatban 10272 rajongója van, míg Orbánnak 12359.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
állambácsi
2010. február 18. 21:57
"Ez a szép ízletes és piros alma több rajongót szeretne a választásokig, mint Orbán és Mesterházy együtt. Segítsünk neki! CSAK SEMMI POLITIKA! OV jelenleg a legnépszerűbb magyar politikus Facebookon, ezért esett rá a választás." Júj, már megint a csúnya-csúnya politika. Csak arra nem gondolnak ezek a faszok, hogy ha nem törődnénk a politikával, akkor a bolsi gazemberek szőrőstűl-bőrőstűl eladnák a fejünk fölül az országot. És akkor nem teremne piros alma magyar (tulajdonú) földön. Ovisok. Vagy annál rosszabbak.
állambácsi
2010. február 18. 21:49
"A kezdeményezés egyébként politikamentes próbál lenni..." MUHAHA. Hogy a tökömbe lehet politikamentes egy "Vajon lehet-e több rajongója ennek a szép almának, mint Orbán Viktornak?" című kezdeményezés? Hülyék ezek?
csőretölcs
2010. február 18. 21:30
Ugyan mán...Ki előzné má befele?
honphibu
2010. február 18. 12:24
A szabolcsi jonathán megérdemelten lehetne népszerűbb, mint Orbán Viktor. Ha a termelőktől nem 5Ft-ért vennék át léalmának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!