Demszky bujkált a Hír TV elől, a stábot kivezették

2010. február 04. 22:49

A főpolgármester helyett a választási bizottság tagjait feleskető Ikvai-Szabó Imre kiállt Mesterházy Ernő mellett. Demszky Gábor munkatársai, miután megbizonyosodtak arról, hogy nem minden sajtóorgánum hagyta el a városházát, a biztonsági őrök segítségét kérték.

2010. február 04. 22:49

Demszky Gábor - a korábbi választásoktól és a sajtómeghívóban szereplő programtól eltérően - csütörtökön nem jelent meg a Fővárosi Választási Bizottság tagjainak ünnepélyes eskütételén, Ikvai-Szabó Imre helyettesítette. A főpolgármester-helyettes, akinek kabinetjében az őrizetbe vett Mesterházy Ernő dolgozott, kiállt a főtanácsadó mellett.

A Hír TV stábja irodája előtt akarta megvárni a főpolgármestert, ám azt bezárták, a dolgozók pedig úgy tettek, mintha senki se maradt volna a hivatalban. Később azonban fény gyúlt a szobában, majd egy munkatárs feltérképezte a folyosót, s a televíziós stáb láttán egy biztonsági őrt a bejárathoz vezényeltek. Ezt követően több személy is megfordult a főpolgármester irodájában, a főpolgármester azonban nem került elő, egy idő után pedig a rendészet vezetője kivezettette a Hír TV stábját az épületből.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
de ki az a Gyurcsányi?
2010. február 05. 14:01
Ez az még csak félnapos hír, miért nem látható a kezdőoldalon, mikor többnapos hírek is kint vannak még?
states
2010. február 05. 10:14
Demszkyben alighanem feltámadt a régi szép idők utáni nosztalgia, amikor még nem a luxusterepjáróval kellett bujkálnia, hanem a stencilgéppel.
cutcopy
2010. február 05. 09:55
Na majd a rácsos cellából már nem tud elfutni a Hírtv elől a sok /Gyurcsány, Veres, Kóka stb/ hírhedt menekülő..!
zoli_29
2010. február 05. 09:48
http://www.hirtv.hu/filmek/hirado21/hirado20100204.wmv 9:56-tól
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!