Mesterházy Ernő kórházba került

2010. február 10. 12:31

A péntek óta előzetes letartóztatásban lévő fővárosi főtanácsadót valószínűleg magas vérnyomása miatt szállították kórházba.

2010. február 10. 12:31
Papp Gábor ügyvéd elmondta: védence vérnyomása már napok óta elérte a kritikus szintet, valószínűleg ezért került kórházba, de állapotáról több információval nem szolgálhat. Demszky Gábor már hétfői sajtótájékoztatójában közölte: aggódik tanácsadója egészségéért, hisz vérnyomása rendkívül magas: „Nem szeretném, ha ennek az ügynek tragédia lenne a vége”.

Mesterházyt pénteken helyezték előzetes letartóztatásba, mivel a gyanú szerint rábírta a BKV vezetőit előnytelen és felesleges szerződések megkötésére. Ügyvédje már pénteken közölte, hogy a kényszerintézkedés elrendelését indokolatlannak és súlyosan törvénysértőnek tartja.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kispufi
2010. február 10. 13:14
agysorvadás lesz az, szakértői megerősítéssel, akárki meglássa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!