Nem vallott politikusokra Mesterházy Ernő

2010. március 31. 07:39

Ügyvédje cáfolja, hogy védence egy baloldali és egy jobboldali politikusra tett volna terhelő vallomást. Védekezésében minden részletre kiterjedően vallott - állítja Papp Gábor.

2010. március 31. 07:39
Mesterházy Ernő ügyvédje, Papp Gábor elmondta, sem baloldali, sem jobboldali politikusra nem tett büntetőjogilag terhelő vallomást Mesterházy Ernő eddig mintegy harminc oldalra rúgó védekezésében. Ebben az ügyvéd szerint védence tisztázta ártatlanságát, és az általa ismert részletekről vallott. A Fővárosi Bíróság múlt pénteken döntött úgy, hogy előzetes letartóztatásban marad a BKV-üggyel összefüggésben gyanúsított Mesterházy Ernő, Demszky Gábor főpolgármester volt tanácsadója.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karcolt
2010. március 31. 15:46
Kommunikációs fogás, fordítás: szeretnénk szétkenni a szart a saját oldalunk és az ellenzék közt, a legegyszerűbb, ha tagadunk egy soha meg nem jelent híresztelést.
miloka
2010. március 31. 09:07
Cusi meg 8 év és hat hónapot kapott elsőfokon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
miloka
2010. március 31. 08:32
"sem baloldali, sem jobboldali politikusra nem tett büntetőjogilag terhelő vallomást" Viszont az SZDSZ saajáj meghatározása szerint, se nem jobboldali, se nem baloldali!!! Hihihi...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!