Volt ÁSZ-alelnök a Jobbik miniszterjelöltje

2010. március 26. 12:31

Vona Gábor mutatta be pénteken a Jobbik pénzügyminiszter-jelöltjét, Nyikos Lászlót, aki korábban az Állami Számvevőszék egykori alelnöke volt.

2010. március 26. 12:31
Nyikos László első teendői közé egy állami vagyonkataszter elkészítését említette, amely megmutatná, hogy hány hektár rétje, földje, nemzeti parkja és mennyi ingatlana van az államnak Magyarországon és külföldön. Hozzátette, hogy hasonló leltárt kellene készíteni az államadósságról. Ezeket a jelentéseket elképzelései szerint az ÁSZ hitelesítené.

Az FN.hu-nak adott korábbi interjújában a gazdasági szakember azt mondta, azért választotta a Jobbikot, mert egyedül ott látta az elszántságot arra, hogy „nézzük már meg végre, mije is van ennek a szerencsétlen államnak”. Hozzátette: máshol nem talált fogadókészséget, de Balczó Zoltán és „ezek a fiúk” úgy gondolták, hogy érdemes odafigyelni a tapasztalatára. Vona Gábor pénteken mutatta be Nyikost mint a párt pénzügyminiszter-jelöltjét.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2010. március 27. 12:28
Nyikos biztos reformkommunistának vallotta magát és ezért kapott bizalmat Vonától..
k|M
2010. március 26. 15:43
Az MSZMP él és virul, itt van Önökkel a régi-új erőben!
Arma Gedeon
2010. március 26. 15:23
Fanyalogtok, seggfejek, hogy a Jobbik zászlója alá már ilyen szakmai nagyágyúk is tódulnak... Az megdöbbentően hangzik, hogy amit követel, a vagyonkataszter és adósságkataszter nem egy régóta magától értetődően létező dolog.
nyugodt_elet
2010. március 26. 14:55
A Jobbik szinte hálóval próbálja meg összefogdosni a politikusait! Most hirtelen nem lesz fontos az, hogy honnan jött (bár az elmúlt hetek híreire gondolva nekik eddig sem volt fontos)... Remélem nem a Fidesz rovására akarnak nyerészkedni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!