Tanyán kampányol Orbán

2010. április 07. 18:50

A Fidesz elnöke egy Fülöpházához tartozó tanyán kampányolt a választási részvétel mellett.

2010. április 07. 18:50
Orbán Viktor szerint minden egyes magyar emberre szükség lesz annak érdekében, hogy az országot kirángassuk a mostani nehéz helyzetéből; a tanyákon élőkre épp úgy szükség van, mint a főváros belvárosi kerületében élőkre.

A Fidesz elnöke szerdán, egy Fülöpházához tartozó tanyán tett látogatásakor azt mondta: a mindenkori kormány feladata, hogy megteremtse annak a lehetőségét, hogy mindenki a saját életformáját megválasztva élhessen Magyarországon.

Ha ez sikerül, akkor lesz Magyarország szabad ország - tette hozzá Orbán Viktor Csupor Lajos gazda tanyáján tett látogatásakor. A Fidesz miniszterelnök-jelöltje szimbolikusnak nevezte az országgyűlési választások előtt pár nappal a Kerekegyháza melletti tanyákon tett látogatását, mert mint mondta, ezzel is szerette volna jelezni, hogy mindenkire szükség van az elkövetkező évek embert próbáló feladatainak a közös megoldásához.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
medve
2010. április 08. 08:05
Ma már a sajtó a lényeg. Az elmúlt időszakra a falvakra koncentrált (Magosz gyűlés, füldmoratórium, meg ez).
WonderCsabo
2010. április 07. 23:32
Ezzel nem fog sok szavazót szerezni, gondolom inkább a sajtón át akar vele. Mindenesetre ha gesztus, akkor szép.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!