Hoffmann Tamás indul Molnár Gyula ellen

2010. július 27. 21:02

Hoffmann Tamást indítja a Fidesz az őszi önkormányzati választáson Molnár Gyula jelenlegi polgármester ellen.

2010. július 27. 21:02
Korábban ugyan felmerült Kupper András frakcióvezető, illetve Simicskó István honvédelmi államtitkár neve is, a Fidesz azonban Hoffmann Tamást indítja az őszi polgármester-választáson Újbudán - értesült az Újbuda.hu. A korábbi lehetséges jelöltek között emlegették Schneller Domonkos volt kerületi elnököt illetve Csizmadia Lászlót, az egyik helyi civil szervezet vezetőjét is.
 
Hoffmann Tamás jogász, a Fidesz alapító tagja, 2006 előtt önkormányzati képviselő volt, jelenleg az egészségügyi bizottság külsős tagja.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gentry
2010. július 28. 09:51
Pedig Kupper tavaly megnyerte a gazdagréti halászléfőző versenyt is.
Öreg
2010. július 28. 09:29
Ha nyer és kivizsgáltatja az összes gyanus ügyet- kezdve a Kopaszi gáthoz kapcsolódó vagyonvesztéstől- akkor, de csakis akkor jó választás volt! A nem lakótelepen élőknek elege van Molnár Gyulából és a korrupciós ügyekből.
johnnycage
2010. július 27. 21:23
"A Fidesz Országos Választmányának elnöksége úgy döntött, az őszi önkormányzati választáson a XI. kerületben Hoffmann Tamást indítja a polgármesteri posztért. A döntésben az elnökség tagjaiként és egyúttal újbudai választókerületi elnökökként Simicskó István és én is részt vettünk. Tamás 1989. óta tagja a Fidesznek, a kerületi csoport egyik alapítója. Örömmel támogattam egy olyan fideszes jelöltet saját sorainkból, aki a rendszerváltás óta közvetlen közelről, hol képviselőként, hol külsős bizottsági tagként folyamatosan jelen volt az önkormányzat életében." http://kupperandras.hu/felso_menu/orszagos_politika/hoffmannajelolt.html Végre egy normális jelölt, aki nem osztja meg a kerületet, mint K. A., de nem is a szocikkal összejátszó áruló, mint S. D.
sensei
2010. július 27. 21:15
A lehető legjobb választás... HAJRÁ FIDESZ!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!