Pozsony: Orbán nem sértett protokollt

2010. július 21. 15:57

A pozsonyi miniszterelnöki hivatal cáfolta a szlovákiai sajtó azon állítását, hogy magyar kormányfő megsértette a diplomáciai protokoll és az udvariasság szabályait. A visegrádi országok budapesti csúcstalálkozóján Orbán Viktor nem személyesen fogadta Iveta Radičovát.

2010. július 21. 15:57

A fogadási ceremónia Budapesten a szokások szerint zajlott le mindazzal együtt, ami ehhez hozzátartozik, beleértve a Szlovák Köztársaság miniszterelnökének fogadását Orbán Viktor magyar miniszterelnök által. Az, a sajtóban megjelent információ, hogy Iveta Radičovát csak Németh Zsolt, a magyar külügyminisztérium államtitkára fogadta, ezért egyértelműen nem felel meg a valóságnak, és félrevezető” - olvasható a pozsonyi közleményben.

Szerdán a Sme és az Új Szó is bírálta Orbán Viktort, megállapítva, hogy Iveta Radičovát nem Orbán Viktor, hanem a külügyminisztérium államtitkára, Németh Zsolt fogadta.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hillcut
2010. július 21. 19:25
Hányadék bolsevikok a propagandához értenek az biztos. Sajnos volt idejük kitanulni ezeknek a pondróknak.
Merillincs
2010. július 21. 19:23
Nem értettem az egész szarkeverést, a tv-ben egyértelműen látszott, hogy Orbán fogadta Radicovát, majdnem kezet is csókolt neki...
hogyne
2010. július 21. 17:36
Neeeeeeeeeem. Pozsony hazudik. Csak a népszabadság mond igazat. Szóval igenis törvényt sértett.
Steppenwolf
2010. július 21. 17:19
Kezdek baromira kíváncsi lenni, milyen érdekek állnak az Orbánt egyre kétségbeesettebben lejáratni akaró cikkek mögött...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!