Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Lemondott a Nagyítás főszerkesztője

2010. szeptember 07. 09:29

Bizonytalannak érezte a Nagyítás című irodalmi hetilap finanszírozását Csontos János főszerkesztő, ezért távozott.

2010. szeptember 07. 09:29

Az anyagi nehézségek egyesek szerint a 2009 novemberében, a Fidesz Polgári Magyarországért Alapítványa által támogatott újság végét jelenthetik. Csontos János főszerkesztő a finanszírozás bizonytalansága miatt távozott a laptól.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
küllő
2010. szeptember 07. 14:30
Csak nem valami rosszat írtak az alcsúti messiásról?
honphibu
2010. szeptember 07. 12:54
Hmmm, a tüntetések is csak addig voltak jók és hasznosak, amíg a Fidesz érdekeit szolgálták. Lássuk be, a Heti Válasz is jó újság volt egészen addig, amíg mostanában el nem kezdett Fidesz kritikát megjelentetni. A Demokratáról már nem is beszélve! Nem jó az, ha túl sok, pláne irodalmi (tudjátok, Kádár alatt is az irodalmi újságok voltak a legveszélyesebbek) újság van a placcon, pláne ha azt elsősorban Fidesz szimpatizánsok olvassák. Elég 1-2 napilap, ami a Párt szócsöve, a többi csak nyűg.
teglagyarimegallo
2010. szeptember 07. 12:02
A lemondás egy klasszikus problémát tükröz: a lap a szerkesztőségé, és van egy kiadója, vagy fordítva? Hazai jobbos értelmisik számára a sajnálatos válasz az, hogy egy médium alapvetően üzleti vállalkozás, akként kell megélnie.
No_Sol
2010. szeptember 07. 11:54
A Nagyításról írta valaki itt a mandiner-en, hogy tulajdonképpen az a jobbos ÉS, tulajdonképpen semmiről nem szóló értelmiségi szarrágás... Maradok a HVG-Heti Válasz párosnál
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!