Dönthetnek a nyugdíjpénztárakról

2010. október 25. 08:00

A Parlament hétfőn olyan kérdésekben hozhat döntést, mint a magánnyugdíjpénztárak befagyasztása, vagy a lakáshitelesek megsegítése.

2010. október 25. 08:00

Az Országgyűlés hétfői ülésnapján döntés születhet több, komoly anyagi vonzattal járó témában is. A tervezett napirend alapján szavazhatnak a lakáshitelesek megsegítéséről, a magánnyugdíjpénztári tagdíjátutalások felfüggesztéséről, valamint a közmédiumok vagyonáról is.

A kormány a nyugdíjakkal kapcsolatban el szeretné érni, hogy 2010. november 1-je és 2011. december 31-e között a magánnyugdíjpénztári tagok is a Nyugdíjbiztosítási Alap részére fizessenek járulékot. Amennyiben nem fogadnak el egyetlen módosító indítványt sem, akkor a nyugdíjak ügyében még hétfőn zárószavazást bonyolíthatnak le.

A lakáshiteleseket a kormány egy olyan törvénnyel segíteni, mely a bajba kerülteknek évente egy ingyenes előtörlesztést, és egy ugyancsak ingyenes futamidő-hosszabbítást biztosítana. A közmédiumok vagyonát közös vagyonkezelő alapba helyeznék

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!