Halálosan megfenyegették a hévízi polgármestert

2010. november 09. 18:07

Életveszélyesen megfenyegették Papp Gábort, Hévíz polgármesterét. A politikus egy levelet kapott, ami mellett egy lőszer is volt a borítékban. A levél feladója egyelőre ismeretlen.

2010. november 09. 18:07

Papp Gábor, Hévíz polgármestere kedd délután kapott egy levelet, amelyben életveszélyesen megfenyegették. A levélben egy éles töltény mellett többek között a következő állt: „Nézd meg jól az ajándékunkat, a következőt nem a postás hozza. Ez nem fenyegetés, ez ígéret.” A politikus közleményében úgy reagált a fenyegetésre: „Ezúton tudatom a levél feladóival, hogy engem nem lehet megfélemlíteni”. Hozzátette: „2010. október 3-án a hévízi lakosok 16 év után változást akartak, a választópolgárok akaratából kerültem a polgármesteri székbe”.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
renidnam
2010. november 10. 07:38
16 évig egy hentes uralta Hévit,aki még a templomot is zöld-fehérre festette..vagyis igazi lokálpatrióta volt.Papp Úr,ne ez legyen a válasza.
gabuci
2010. november 10. 00:52
Most már a Te reakciódat sem értem. Kicsit se uncsi, hogy ha valamelyik f*kalapot elkapják, mert lopott egy Tibi csokit a közértben és ezt valaki szóvá teszi, az első reakció, hogy politikai támadás érte. Honnan lehet ebből az egészből jobban következtetni arra, hogy azért akarják elkapni, mert pol. mester, minthogy azért, mert uzsorakamatra kölcsönvett valami nagyfejű cigánytól?Polg. mester nek akárki indulhat, bármilyen előélettel
gabuci
2010. november 10. 00:14
A polg. mester reakcióját nem igazán értem. A levélben egy szó nincs róla, hogy azért akarják lelőni mert megválasztották polg. mesternek. Lehet, hogy szimplán nem adta vissza azt a pénzt, amit kölcsönkért.
Kaducsa
2010. november 09. 23:23
Tipikus.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!