Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Ezért emelték Járai fizetését

2010. december 07. 17:11

Szijjártó Péter szerint azért volt indokolt volt Járai Zsigmond fizetésének emelése, mert a felelősség tekintetében kisebb a különbség Járai és a jegybank elnök között, mint amit a fizetésük közötti eltérés mutatott.

2010. december 07. 17:11

Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője azzal indokolta Járai Zsigmond fizetésének megnégyszerezését, hogy az általa viselt felelősség nincs arányban azzal a pénzzel, ami eddig a posztért járt. „Volt egy fizetésben jelentős különbség a nemzeti bank elnöke és felügyelőbizottsági elnöke között, miközben a felelősség ügyében koránt sincs ekkora különbség, ezeket egymáshoz kellett igazítani” - mondta a szóvivő.

Járai Zsigmondnak, a Magyar Nemzeti Bank felügyelőbizottsági elnökének tiszteletdíja 300 ezer forintról havi bruttó 1,2 millió forintra emelkedik.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gross
2010. december 08. 09:26
Teljesen igaz, hogy 300.000 forint nevetséges, az emelés szükséges volt. De jobb lett volna erre előre gondolni, és a negyedeléssel egy időben rendezni. Az lett volna a profizmus. Én egyre inkább úgy érzem, hogy Orbánnak ugyan van egy általános víziója (és jó taktikai érzéke), de sajnos sok középszerű emberrel veszi körül magát, akik csak bukdácsolnak eseményről eseményre, különösebb terv nélkül.
radical
2010. december 08. 00:13
Ezt a szar dumát,nevetséges!A mamelukoknak jár a fizetésemelés mi? Kiváncsi vagyok mit szólnak hozzá a narancsködtől kettöig nem látó fidesz szavazók?
HSL
2010. december 07. 20:47
A hűséges vazallusnak jár a koncból, ez a demokrácia vastörvénye!
Laibach
2010. december 07. 19:16
Magyarázzák el ezt annak a sok embernek aki minimálbérért gürcöl mint egy állat. Na azok biztos beveszik ezt a mesét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!