Tarlós ismét felülbírálta helyettesét

2011. február 24. 14:17

Szentes Tamásnak ezúttal a főpolgármester nyomására a kórházigazgatói pályázatok feltételeit kellett módosítania - írja a NOL.

2011. február 24. 14:17

A városháza honlapján megjelent pályázati kiírásokat előre kiválasztott személyekre szabták - írja a Népszabadság. Bár a lap szerint a javaslatban a feltételek mindenhol azonosak voltak, valamennyi intézménynél eltérő, olykor egészen speciális előmenetelt kellett volna felmutatni az elbírálásnál előnyt jelentő gyakorlatként.

Az ügyben Velkey György KDNP-s szakbizottsági elnök rendkívüli bizottsági ülést hívott össze. Ide Szentes már egy módosított javaslatot küldött: az előterjesztés mellett az állt, hogy az új változat a főpolgármester kabinetfőnökével történő egyeztetés nyomán készült.

Szentes Tamás nem egészen egy hónappal ezelőtt 12 fővárosi kórház főigazgatóját menesztette, akiket Tarlós István főpolgármester még aznap visszavett, egyúttal korlátozta helyettese hatáskörét is.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!