Őszre lehet kész a Margit híd

2011. április 05. 09:05

A kivitelező és a főváros arról tárgyal, hogy nyár végén, szeptember elején adhatják át véglegesen a Margit hidat - írja a Napi Gazdaság.

2011. április 05. 09:05

A Napi Gazdaság információi szerint nyár végén, szeptember elején adják át véglegesen a Margit hidat - erről tárgyal a kivitelező és a főváros. Az eredeti ütemterv szerint már március végéig be kellett volna fejezni a munkálatokat. Ez a határidő májusban akkor is lejárna, ha hozzászámoljuk azt a harminc napot, amely a szerződés eredeti és tervezett aláírása között eltelt, s amihez hozzá jön még az a 20-25 nap, amelyet a hideg idő miatti leállás következtében számolhatnak el.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dodóbá
2011. április 05. 10:05
Nem csodálkozom! Miután átadták a gépkocsi forgalomnak a hidat, azután gyakorlatilag semmilyen érdemi munkavégzés nem történt a hídon. A múlt héten kezdek el rajta megint "látványosan" dolgozni. A csúszás oka gondolom, a rossz időjárás, a nap kedvezőtlen beesési szöge, a nemzetközi befektetői környezet változása, meg a csillagok kedvezőtlen állása lehet...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!