Véderős és jobbikos jelöltre is szavazhatnak Gyöngyöspatán

2011. július 17. 12:41

A cigány kisebbségi önkormányzat jelöltje visszalépett, így hét polgármester-jelöltre szavazhatnak a Heves megyei településen.

2011. július 17. 12:41
Időközi polgármester-választást tartanak vasárnap a Heves megyei Gyöngyöspatán, illetve a Veszprém megyei Nagyvázsonyban, ahol településen önkormányzati képviselőkre is voksolhatnak a helyiek.
 
Gyöngyöspatán azután írtak ki választást, hogy a 2750 lakosú község független polgármestere április 18-án egészségügyi okokra hivatkozva lemondott. A választásra jogosult 2141 lakos három szavazókörben adhatja le szavazatát a hét jelöltre. A jelöltek között van a Jobbik, illetve a Véderő jelöltje, a cigány kisebbségi önkormányzat vezetője azonban visszalépett.
 
A március eleje óta fokozott rendőri ellenőrzés alatt álló településen a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szerint az elmúlt időszakban nem történt rendkívüli esemény.
 
Nagyvázsonyban két független jelölt indul a polgármesteri tisztségért, míg a hat képviselői helyre tizenhárom független jelölt pályázik. A településen azért kell időközi választást tartani, mert a képviselő-testület április végén feloszlatta magát, mivel a tagok többségének felszólítására az eddigi polgármester nem volt hajlandó lemondani.

Összesen 154 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nomármost
2011. július 17. 20:30
Szanyi kapitány is megjelent Gyöngyöspatán, és mint mondja az érdeklődés vitte le Gyöngyöspatára. Miket nem hall az ember.
Trükkök Százai...
2011. július 17. 20:14
Véderős Rambo? Lakatos Rambo? Hörpintek inkább a poharambó'.
Silvio
2011. július 17. 20:12
A barikád szerint nyert a Jobbik!
Silvio
2011. július 17. 20:11
Eredmény fél 9kor addig mkinek igaza van. :))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!