Milliós jutalmakat osztogattak a fővárosnál

2012. március 06. 17:59

Összesen 111 millió forint értékben osztogattak jutalmakat a Főpolgármesteri Hivatalnál 2011 decemberében. Nem kellett célfeladatot teljesíteni ahhoz, hogy valaki megkapja a jutalmat.

2012. március 06. 17:59

A főpolgármester-helyettesek közül Bagdy Gábor, Csomós Miklós 2,5 millió forintot, György István 3 millió forintot kapott, míg Szentes Tamás 2 millió forintos jutalomban részesült. A jegyzők, irodavezetők és osztályvezetők közül is többen millió fölötti jutalmat kaptak. Atkári János volt főpolgármesteri tanácsadó távozása előtt még tavaly év végén 1 millió 400 ezer forint jutalomban részesült. Ráday Mihály, a főpolgármester városrendezéssel és városképvédelemmel kapcsolatos tanácsadója 600 ezer forint jutalmat kapott – emelte ki az Index, amely a teljes jutalomlistát is közölte.

„A jutalom osztható, az nem prémium, ami teljesítményhez kötött. Ezek az emberek azért kaptak jutalmat, mert jól dolgoztak. Kizárólag a bérmaradékot osztották szét jutalom formájában” – közölte a hivatal a hvg.hu-val.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blogen
2012. március 06. 20:37
Éljen Orbán Viktor és a NER!
novara
2012. március 06. 20:08
Ez is van ilyen "jó": A vagyonbevallásokból derül ki az is, hogy milyen elképesztő tehetségeket tart parlagon a kormányzat. Lúdbőröztető elképzelni, milyen fordulat állhatna be Magyarország gazdaságában, ha Matolcsy Györgyöt Papcsák "Buffet" Ferenc váltaná. A fideszes pénzügyi zsonglőrnek tavaly csökkent a polgármesteri és képviselői fizetése is, az ügyvédi irodája jó tízmillióval kevesebbet hozott, mint 2010-ben, kevesebbet utaltak neki a Kisalföldi Vállakozásfejlesztési Alapítvány elnöki posztjáért, más jövedelme nincsen, 2011-ben mégis 7 millióval nőtt a vagyona, és 21 millió forinttal csökkent a banki tartozása. No és mindehhez összesen egy darab Ladát kellett eladnia, plusz példamutatóan takarékoskodnia. (Index)
G. Pantyelejevics
2012. március 06. 19:29
Rohadjon a műanyag lakat Hagyóra! Ja! hogy ez már nem a Hagyó. Sebaj! Rohadjon ezekre is!
kjkj945
2012. március 06. 19:12
Aki lop annak le kell vágni a bal kezét. László király.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!