Harcolna az internetadó ellen az MSZP

2012. április 22. 15:05

Minden rendelkezésre álló eszközt bevetésével és összefogással akadályozná meg az internet- és telefonadó bevezetését az MSZP. A párt arra kéri a Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanácsot, hogy utasítsa el a nemzetgazdasági tárca ötletét.

2012. április 22. 15:05

Az MSZP elszánt és elkötelezett abban, hogy minden rendelkezésre álló eszközzel, az érintett szolgáltatók, vállalkozások, civil és szakmai szövetségek, fogyasztói szervezetek és állampolgárok összefogásával megakadályozza az internet- és telefonadó bevezetését - közölte Baja Ferenc vasárnap Budapesten. 

Az ellenzéki párt internet- és infokommunikációs tagozatának elnöke hangsúlyozta: a Nemzetgazdasági Minisztérium által bevezetni kívánt internet-, telefon-, mobil- és sms-adó az információszolgáltatást szűkítené, a civilizációs esélyegyenlőségi szakadékot mélyítené, a munkanélküliséget pedig növelné. Mindezeken felül gazdaságilag is „elfogadhatatlan és jogellenes” – tette hozzá. A szocialisták szerint a bevezetni kívánt adónem ellentétes lenne a Fidesz által meghirdetett választási és kormányprogrammal, ezért az MSZP-s tagozat felkéri a kormány „véleményező és tanácsadó szervét”, a Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanácsot: utasítsa el az NGM javaslatát – mondta. 

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krisztoforo48
2012. április 23. 04:11
Feldobunk el álhírt és harcolunk ellene.Maszopéknál csak így megy.A lényeg az,hogy aki Maszop,az holnap is fog.
kjkj945
2012. április 22. 20:04
Az maszoposok gazdagodtak, növekedtek a milliárdjaik.
Németh György
2012. április 22. 19:59
Az MSZP hecckampányban jó, de amikor a nemzet teljes áldozatot követelt, akkor elbuktak!
várúr
2012. április 22. 19:10
Harcoljon inkább a világbékéért a maszop. Jogelődje vagy hatvan évig harcolt érte. '56-ban is a világbékéért harcolt. 2006-ban is, gumilövedékekkel, gázgránátokkal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!