Szervezeti átalakításba kezd a Ringier

2012. április 02. 16:02

Átalakítja üzleti tevékenységét a Ringier, és új stratégiai központokat hoz létre. A Népszabadsággal közös HR, jogi és hirdetési osztályt is kialakítanak.

2012. április 02. 16:02

Április 2-i hatállyal átalakítja üzleti tevékenységét a Ringier, amely új stratégiai központokat hoz létre – szól a médiacég közleménye, melyet a Médiapiac szemlézett. A Blikk, a Sport, a Női és az Ifjúsági Network tevékenységeit, illetve a televíziós műsorgyártást a Szórakoztató és Sport üzletágba vonja össze a kiadó, melynek új igazgatójává Papp Gábort választották.

A közleményből az is kiderül: a tevékenységek támogatására központi Marketing és üzletfejlesztési osztály jön létre Domán Éva vezetésével. Feladatkörébe minden print és online termék marketing tevékenysége, a piackutatás, az üzletfejlesztés és a rendezvények, így mostantól a Népszabadság marketingtevékenységét is. A Ringier összevonja a Népszabadsággal HR és jogi osztályait is Dr. Németh Mónika irányítása alá. A hirdetésértékesítést Miczinkó Katalin keze alatt egyesül majd.

„A Digitális, a Szórakoztató és Sport üzletágak valamint az ezt támogató központi Marketing és üzletfejlesztési és a közös hirdetési osztály létrejöttével a Ringier a kiemelten fontos stratégiai pontokra tud fókuszálni, mind a core business, mind az új üzleti irányok területén. A tavaly novemberben összevont pénzügyi, kontrolling, terjesztési, IT és műszaki osztályok sikeres és hatékony működése után a közös HR és jogi osztály létrehozásával a Ringier és a Népszabadság teljes infrastrukturális összevonása megtörtént, ezzel gyorsabb, egyszerűbb és lényegesen hatékonyabb osztályok segítik a tartalomelőállítást és a közös hirdetés-értékesítést is. Közel két év után a Népszabadság Hanák Tamás személyében újra dedikált operatív vezetőt kap, ami egyrészről segíteni fogja a Népszabadság integrációját a Ringier rendszerébe, másrészről pedig kiemelt vezetői figyelmet biztosít Magyarország vezető közéleti napilapjának” – nyilatkozta Mihók Attila, a Ringier ügyvezető igazgatója, a Népszabadság elnök-vezérigazgatója a Médiapiacnak.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!