Borsod: megszűnt a Jobbik közgyűlési frakciója

2012. május 10. 14:49

Megszűnt a Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei közgyűlési frakciója, miután Kisgergely András és Holczman László távozásával a szükséges minimum alá csökkent a létszám.

2012. május 10. 14:49

Megszűnt a Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei közgyűlési frakciója, mivel két képviselő kilépése után a szükséges minimum alá csökkent a létszáma – jelentette be Mengyi Roland (Fidesz-KDNP), a közgyűlés elnöke a testület csütörtöki ülésén.

A Jobbik két képviselője – Kisgergely András és Holczman László – május 8-án írásban jelezte a megyei közgyűlés elnökének, hogy kilép a Jobbik-frakcióból, és független képviselőként végzi tovább megyei önkormányzati munkáját. Kiválásukkal a Jobbik-frakció létszáma ötre csökkent. Mivel a szervezeti és működési szabályzat értelmében hat képviselő alkothat frakciót a borsodi közgyűlésben, a Jobbik képviselőcsoportja megszűnt.

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vaskereszt
2012. május 10. 17:36
Hát akkor majd smogger és Viktus közös pártot alakítanak, akire majd minden "gondolkodó ember" nyugodtan adhatja avoksát. Partvonalon kívülről csak a nagypofájú megmond(ani akar)ó emberkék verik anyálukat, teljesen súlytalanul, hiteltelenül. Könnyű, de legalább cserébe teljesen értelmetlen:) a nagypofájú cinikust játszani.
kukagyerek
2012. május 10. 16:37
" Csak az LMP háza táján van rend,ők nem szakadnak,.." -------- Hova szakadjon az a 3-4 ember?
predator
2012. május 10. 16:20
Fidesz szervezeteket is oszlattak fel a "forradalmi győzelem" óta,nem is egyet. Igaz közgyűlési frakciót még nem. Az MSZP kettészakadt, és egy részük ment Dogadugi Ferihez. Csak az LMP háza táján van rend,ők nem szakadnak,igaz egy-két pártrendezvényükön több újságíró vesz részt mint ahány szimpatizáns. Remélem,hogy pár pősze lajos félét vágtak most ki a Jobbikból.
radical
2012. május 10. 16:01
Na se baj a következő önkormányzati választás után sokkal nagyobb lesz a Jobbik frakciója! Most legalább megtisztul a Jobbik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!