Még nincs kész, de már sokan használják az új Windowst

2012. július 16. 20:43

Bár még hónapokat kell várni a Windows 8 elkészültére, az operációs rendszer béta verziójának terjedése március óta kimutatható a régióban. Magyarországon június első hetében mérték először használatát.

2012. július 16. 20:43

Bár még csak a Windows 8 béta verziója érhető el, a Microsoft új operációs rendszerének használata már most kimutatható a régió országaiban – írja a Médiapiac a Gemius közleménye alapján. Először Horvátországban mutatták ki az új op rendszer használatát márciusban, majd áprilisban már a balti országokban is mérhető volt annak használata. Az elmúlt hónapban emellett Bulgáriában, Oroszországban, Szlovéniában és Ukrajnában bukkant fel az új Windows. Magyarországon június első hetében mérték először a Windows 8 használatát.

A GemiusTraffic mérései szerint a június 4. és 10. közötti héten az oldalletöltések közel 0,12 százalékát generálták a Windows 8-al, ami közel 1 millió oldalletöltést jelent. A Microsoft új rendszerének hivatalos debütálására még hónapokat kell várni.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!