Martonyi a békülésről tárgyalt az örmény vezetővel

2012. szeptember 06. 20:53

Martonyi János külügyminiszter csütörtökön hivatalában fogadta Serkisian Szeván Simont, az Országos Örmény Önkormányzat elnökét és Avanesian Alex Artin elnökhelyettest.

2012. szeptember 06. 20:53

Martonyi János külügyminiszter csütörtökön hivatalában fogadta Serkisian Szeván Simont, az Országos Örmény Önkormányzat elnökét és Avanesian Alex Artin elnökhelyettest – közölte a Külügyminisztérium az MTI-vel. A közlemény szerint a tárcavezető kifejezte szándékát, hogy a magyarországi örmény kisebbség ismereteit, kapcsolatrendszerét is szeretné igénybe venni a jelenlegi feszültség oldása és a magyar-örmény kapcsolatok javítása érdekében.

A megbeszélés résztvevői egyetértettek abban, hogy mindenekelőtt tudományos, kulturális és egyházi területen mérik fel az együttműködés további lehetőségeit és ezek ismeretében határozzák meg a jövőbeni lépéseket.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2012. szeptember 07. 07:50
Nem inkább Jerevánnal kellene tárgyalnia?
bini
2012. szeptember 06. 21:20
Martonyinak várni kellett volna még ezzel a találkozoval azokután, ahogyan az örmény kisebbség vezetői viselkedtek, mikor beálltak a ballibantok kampányában. Olyan nyílatkozatokat is tettek amitől felállt az ember haja. Gondolok az azeriak jobbikos pénzeléséről, valamint hogy Ők már tudtak az örmény titkosszolgálatoktól a kiadatási tárgyalásokról, de őket nem hallgatta meg a kormány. Azért elég pervez dolog azért az, hogy a magyarországi kisebbségek az anyaországgal és annak titkosszolgálati szerveivel tartják a kapcsolatot a kormány háta megett. A szlovákiai történések jutottak az eszembe, meg a MAZSIHISZ.
aztabazta
2012. szeptember 06. 21:07
"Martonyi János külügyminiszter csütörtökön hivatalában fogadta Serkisian Szeván Simont, az Országos Örmény Önkormányzat elnökét és Avanesian Alex Artin elnökhelyettest" Gondolom a hivatalos ormeny allam vezetoi magasrol szarnak az narancsos kurvakra !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!