TEK: Felelőtlenség viccesnek beállítani a történteket

2012. szeptember 12. 21:54

A Terrorelhárítási Központ (TEK) minden bejelentést komolyan vesz, nincs lehetősége és ideje mérlegelni olyan esetekben, amikor emberéletek lehetnek veszélyben – tudatta a szervezet szerda este kiadott közleményében.

2012. szeptember 12. 21:54

Szerda délelőtt kiürítették a Műegyetemet, miután egy diák fürdőköpenyben ült be az egyik előadásra, majd fegyvert – mint utóbb kiderült játék pisztolyt – tett ki a padra. A fiatalt a TEK emberei fogták el.

A TEK közleményében kiemelte: „tréfásnak, viccesnek beállítani a történteket több mint felelőtlenség”.

Ha riasztást kapnak, hogy egy diák furcsa öltözékben, fegyvernek látszó eszközzel megy be egy tanterembe, azt a lehető legkomolyabban veszik és minden olyan eshetőségre felkészülve vonulnak ki a helyszínre, amelyre a műveleti egységek kiképzést kaptak – írták.

Hajdu János, a Terrorelhárítási Központ (TEK) főigazgatója elmondta: a fiatal férfit még a Műegyetem egyik termében elfogták a terrorelhárítók. „Teljesen élethűnek” tűnt a pisztoly – tette hozzá, és a padra tett fegyverről készült fotót telefonján meg is mutatta az újságíróknak. A fekete pisztoly egy parabellumra hasonlított.

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
polnemkor
2012. szeptember 13. 11:00
Minden libernyák/bolsi barom és/vagy pártalkalmazott bérkommentelő nézze meg ezt: http://atv.hu/cikk/video-20120912_tarjanyi_peter De rendesen, végig! Nem mondható kormánypártina ksem a tv sem a kérdező sem a válaszadó!
liberálzöld.
2012. szeptember 13. 10:50
TEK! Az erő veled van!
RAMBO
2012. szeptember 13. 09:04
Lássuk be: amint kiderült, hogy sulibuliról és játékpisztolyról van szó, egy szóbeli figyelmeztetéssel le kellett volna zárni az ügyet. De a TEK-ben senki nincs aki gondolkozni tudna. Addig a mai napig nem jutottak el, hogy a faszi judo gi-t viselt, nem fürdőköpenyt. Sokkal inkább azt a sótlan vegyész picsát kellett volna elvinni, aki az adófizetők pénzén riadozik.
tarackos
2012. szeptember 13. 09:02
Igazad van Segal, de tényleg gáz, hogy mindre hétre jut vmi über banális tekes sztori. Jobb lenne ha nem majomkodnál állandóan a tv-ben hanem csak tennéd a dolgod. Csönben. Ha meg kiállsz akkor meg szokd meg, hogy néha egy-egy csula telibe talál. Ez egy ilyen játék...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!