A Német Üzleti Fórumon vesz részt Orbán

2012. október 26. 13:54

A miniszterelnök a Magyarországon jelenlévő nagy német cégek vezetőivel találkozik szombaton. A vállalatvezetők között lesz például a Mercedes, az RWE, az Opel, a Knorr-Bremse és a Villeroy & Boch hazai képviselője.

2012. október 26. 13:54

Orbán Viktor miniszterelnök a Magyarországon jelenlévő nagy német cégek vezetőivel találkozik szombaton Budapesten - közölte Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke. A zártkörű megbeszélésen részt vesz majd a kormány részéről Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter, Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár és Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára – tájékoztatott.

A vállalatvezetők között lesz például a Mercedes, az RWE, az Opel, a Knorr-Bremse és a Villeroy & Boch magyarországi képviselője. A sajtófőnök hozzátette, a tervek szerint a jövőben többször is találkoznak majd a kormány és a nagy német cégek vezetői.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!