BalóVilág: saját műsort kap Baló György a megújuló Nestonon

2012. október 08. 14:30

Megújul októberben Bíró Attila, Genser András és Nesta, azaz Machán Frigyes közös blogja, az önmagát „legszínesebb hangos zenei blogként” aposztrofáló Neston. Az új struktúrában BalóVilág címmel saját műsora indul Baló Györgynek is.

2012. október 08. 14:30

Megújul októberben Bíró Attila, Genser András és Nesta, azaz Machán Frigyes közös blogja, az önmagát „legszínesebb hangos zenei blogként” aposztrofáló Neston. A Neston a hazai piacon egyedülálló platformként nem on demand zenei szolgáltatást kínál a fogyasztóknak; hitvallásának alapja, hogy az egész országban és hosszabb távon nemzetközi színtéren is hozzáférhetővé váljon. Közleményük szerint „a világszinten is egyedinek számító zenei kínálat mellett, októbertől hasonló minőségű egyedi hangvételű, naponta elérhető” szöveges tartalommal és videókkal bővül kínálatuk. A szerkesztők azt ígérik: a humor, mint a konfliktusok kezelésének egyetemes eszköze, hangsúlyos szerepet kap a napi adásmenetben, a modernség pedig a kultúra alappilléreinek megőrzése mellett valósul majd meg.

BalóVilág címmel új műsor is indul az adón, melyet Baló György minden hétköznap 09:00-11:00 között vezet majd. „A műsor kerüli a napi politika zsákutcáit; nem akar egyetlen izmus mögé beállni; nem kerül meg egyetlen fontos eseményt sem, amely befolyásolja mindennapjainkat, de kiáll minden egyetemes erkölcsi érték mellett” – közölte a Neston. A BalóVilág adásai egész nap elérhetőek lesznek a rádió honlapján, közösségi média felületein és a mobilapplikációkon.

Működésének első évében – csak zenei tartalomsugárzással – jelentős, havi több mint 165.000 UV-s elérést produkált a Neston, amely minőségi elérésével és a számszerű eredményével piacvezetőnek számít egy hazánkban még bimbózódó kategóriában – szögezi le a közlemény. Az alapító Bíró Attila a Mediátor Group ügyvezetője, Genser András nemzetközi hírű DJ és producer, Machán Frigyes pedig a EsFm és a radiocafe 98.6 egykori zenei igazgatója.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!