Máris lemondott egy járási vezető

2013. január 04. 18:38

Még munkába állása előtt lemondott a mohácsi járás vezetője.

2013. január 04. 18:38

Hargitai János, Baranya megyei kormánymegbízott a bama.hu internetes portálon pénteken megjelent hírt megerősítve az MTI-nek elmondta: a korábban Mohács jegyzői teendőit ellátó vezető Kovács Mirella már korábban megkapta a kinevezését, esküt is tett, de szilveszter előtt írásban jelezte, mégsem tudja vállalni a tisztséggel járó feladatokat. A kormánymegbízott hangsúlyozta, a mohácsi járás egy napra sem maradt vezető nélkül, a pozíciót átmenetileg Gáspár Ágnes, a hivatal egyik alkalmazottja tölti be.

Hargitai János szólt arról is, hogy a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumnak már javaslatot tett a probléma megoldására. Elképzelése szerint a mohácsi hivatal élére a bólyi járási vezető, Müllerné Juhos Bernadett kerülne, míg a bólyi tisztségre a kisváros jegyzője, Morvay Gyula kapna felkérést. Mindebben a végső szót Navracsics Tibor tárcavezető mondja ki.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krisztoforo48
2013. január 05. 08:58
Talán utólag tudatták Vele a feladatait?
Soma
2013. január 05. 08:06
Osztán miért nem tudja vállalni a feladatot a Hölgy?
trust
2013. január 05. 07:32
Azt, hogy miért mondott le, engem nem érdekel. Azt sem szokták megírni, hogy ki miért megy el a munkahelyéről. Magánügye!
USsange
2013. január 04. 22:47
Parádéznak a megveszekedett ballibek. :) Ron werber állja a műsor költségeit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!