Állami támogatással nem könnyű csajozni

2013. április 12. 10:38

Az Indexvideó riportere kipróbálta, mennyire megy könnyen az államilag támogatott párkeresés. A Széll Kálmán téren nem járt sok sikerrel.

2013. április 12. 10:38

Dezső András kapott az alkalmon, hogy az EMMI párválasztó mozgalmat indít, és kipróbálta, milyen lehet állami igazolással társat találni a Széll Kálmán téren. Mint a videón is látszik, nem járt sok sikerrel, pedig még azt is felajánlotta egyes hölgyeknek, hogy így a telefonbeszélgetésük költségeit le lehetne írni.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
francúzis
2013. április 13. 12:34
A Bergendy zenekart kellett volna benyögnie a csajoknak és akkor ugrottak volna a nyakába! Nem összeesküvés elmélet ez, de tutira kiszámolták, hogy csak ők lehetnek a nyerők a csajozás érdekében!
Wazze
2013. április 12. 15:05
Na jó, wazze, de egy ilyen horpadt fejű, tokmányorrú, blankoltfaxú, raccsoló, pösszögő zsidóbuzi inkább drogot ígérjen a csajoknak, másképp nem fog célba érni! (Túl azon, hogy a program egy orbitális nagy faszság!!!)
geraz51
2013. április 12. 15:03
Index!!!Nem vagytok ti annyira jók,hogy egy még nem kidolgozott ötleten gúnyolódjatok.Sőt nagyon gyengék és humortalanok vagytok.Ez a ceruza gyerek még buzinak is gyenge,mert vízhólyagot törne a manusok farkára.Undorodom tőletek!
csak szerényen
2013. április 12. 14:20
A csákó elismeri, hogy fogalma sincs arról, hogy ez valójában mit fog takarni, de elképzeli. Az akkor már úgy is lesz??? Itt pedig már csatlakoznak is hozzá az elvbarátok. Az egyik pl. szűz papokról beszél. Barátom, a római katolikus papoknak kötelező a szüzességi fogadalom a felszentelés után, a protestánsok házas emberek, a görög katolikusok a felszentelés előtt házasodhatnak. A hasonlóan tájékozott kommentelők fröcsögése a konkrétumok ismerete nélkül körülbelül hasonló mélységű.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!