Az Európa Tanács elé kerülhet a monitoringeljárás ügye

2013. május 30. 09:39

A Magyar Nemzet értesülései szerint az Európa Tanács már csütörtökön, május 30-án napirendre venné a Magyarországgal szembeni monitoringeljárás megindításának ügyét.

2013. május 30. 09:39

Május 30-án, csütörtökön az Európa Tanács bürója elé kerülhet a Magyarországgal szembeni megfigyelési eljárás megindítása – írja az Magyar Nemzet. A lap munkatársa kormányzati forrásból úgy tudja, ennek a grémiumnak is arról kell döntenie, javasolja-e a Magyarország elleni monitoringeljárás megindítását – ugyanakkor, mint írják, ez csupán formaság, mivel a monitoringbizottság döntése után nyilvánvalóvá vált, hogy az ET közgyűlése elé fogják vinni a kérdést. Várhatóan június végén derül majd ki, hogy megindul-e ellenünk a megfigyelési eljárás.

Mint arra a Magyar Nemzet emlékeztet, a monitoringbizottság két tagja készítette el a hazánkról való jelentést, a cseh konzervatív Jana Fischerová viszont épp azért mondott le, mert nem tartotta kellőképpen megalapozottnak az eljárást.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Toportyán tiszteletes
2013. május 30. 21:01
Ez a hazudozás jutalma a pávatáncos narancsmaffiának...
Justicia
2013. május 30. 20:51
Mert megérdemeljük (azaz orbán)
krisztoforo48
2013. május 30. 14:36
Sajnos igazam volt,már most teljesült a tegnapi jóslatom.Nagyon beáraztak bennünket ugye kuwiq,bár ne lett volna ilyen jó a meglátásom:293 az ojró.A tetvek.
nickolett
2013. május 30. 10:58
"Vigyázó szemetek Budapestre vessétek!" (vagy nem jól idéztem? ;) Mielőtt azonban a legfelvilágosultabb kommentelők újabb EU-szidalmakkal kezdenék tépni a szájukat (izé, a klaviatúrát), szólok, hogy az Európa Tanács nem Európai Unió szerve. Teljesen független attól, csak ilyen vicces nevet találtak neki. Hozzá köll szokni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!