Fidesz: Ez egy rezsieljárás

2013. június 25. 11:37

A párt szóvivője szerint a Magyarország elleni esetleges megfigyelési eljárás messze nem a magyar demokráciáról és alaptörvényről szól, az valójában egy politikai-üzleti érdekek által vezérelt rezsieljárás.

2013. június 25. 11:37

A Fidesz szóvivője a Magyarország elleni megfigyelési (monitoring) eljárás megindításának még a felvetését is igazságtalannak tartja, szerinte az lenne az igazságos, ha semmilyen eljárás nem indulna az országgal szemben. Strasbourgban, az Európa Tanács parlamenti közgyűlésének ülésszakán kedden napirenden lesz a Magyarország elleni monitoring eljárás megindítására irányuló javaslat. 

Zsigó Róbert, a Fidesz szóvivője budapesti sajtótájékoztatóján ezzel kapcsolatban azt mondta, ez az ügy messze nem a magyar demokráciáról és alaptörvényről szól, ez egy politikai-üzleti érdekek által vezérelt rezsieljárás. Azok a külföldi körök ugyanis, amelyek érdekeit sértik a magyar kormány intézkedései, „a magyar baloldallal, liberálisokkal összefogva egy bosszúhadjáratot indítottak Magyarország ellen” – fogalmazott a kormánypárt szóvivője kérdésre válaszolva.

Zsigót arról is faggatták a tájékoztatón, hogy a Népszabadság kedden arról írt: a Nemzeti Adó- és Vámhivatal legfrissebb adatai szerint az 5400 trafiknyertesből eddig mindössze 4525 vállalkozó adta be a dohánykereskedelemre feljogosító vámhatósági engedélykérelmet, és ebből csupán 3021 kapta meg. A szóvivő úgy reagált: reméli, hogy az új trafikhálózat fennakadások nélkül meg tudja kezdeni működését.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hümmögő
2013. június 25. 16:40
Érdekes ez Zsigó droid! Tudod e, hogy mi ellen megy az Unió, vagy mi nem tetszik nekik! Lássad Tavares jelentés! Itt semmi összefüggés sincsen a rezsicsökkentésről! Az majd egy másik nekifutás lesz a Bözse utalvány és társaival! Tudod e hogy miről beszélsz te Zsigó? Hm!
Secnir
2013. június 25. 16:35
"„a magyar baloldallal, liberálisokkal összefogva egy bosszúhadjáratot indítottak Magyarország ellen” " csendben kérdem meg: ki veszi azt be, hogy egy ember bosszúhadjáratot indít saját maga ellen?
szintiboj
2013. június 25. 15:35
Ez már annyira szánalmas!!! Komolyan van még akkora barom (ussagne-n, nyögdíjas-on, orange-n kívül) ebben az országban aki ezt beveszi??????
bigyomail
2013. június 25. 12:55
Jaj a gonosz nyugati tőkések már megint áskálódnak a kormány ellen... :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!