Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

A létminimum alatt élőkért tüntettek

2013. augusztus 16. 17:57

Birtalan Gergő szerint azért fogott össze a Hallgatói Hálózat és a Koppány Csoport, mert meg kell haladni a felülről kreált ideológiai árkokat.

2013. augusztus 16. 17:57

Emberek vagyunk mind, akik össze tudnak fogni” – jelentette ki a Hallgatói Hálózat aktivistája a HírTv Magyarország élőben című műsorában azt indokolván, miért volt szükség a Koppány Csoporttal való együttműködésre.

Birtalan Gergő szerint az elszegényedés ellen állnak ki, és nem csak a devizahitelesekről lesz szó a demonstrációjukon. Birtalan úgy vélte, nem erőjátékról van szó, és „van egy csomó felhúzott ideológiai árok, amelyek felülről kreáltak, teljesen hülyeségek”. A HaHa aktivistája elmondta: nincs külön programuk a devizahitelesek megmentésére, de segíteni akarják őket.

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Monkey4you
2013. augusztus 17. 10:33
Redingezünk, büdös csávók!!!???
daniel1992
2013. augusztus 17. 09:28
Soros milliárdjaiból miért nem inkább a létminimum alatt élőket támogatjátok szemetek?
Selamat
2013. augusztus 17. 08:40
Az árkok FELépitésénél már rezdültem. Annál a csodálatos jövőképnél, ahol anarchisták és skinheadek egy zászló alatt a buzikkal, és bárkivel aki arra jár, szemem rezdült. A szájöblögetésnél feladtam. Ahol remény sincs a jobbulásra, ott sok tennivaló nem maradt. Béke poraikra.
GV0917
2013. augusztus 17. 08:22
Gergő fiam, téged ugyan honnan szalajtottak?Hogy te miket nem mondasz?.."Emberek vagyunk, akik össze tudunk fogni"....Igen, de milyen emberek? Ez a Kádár által összehozott "Békepárt"/negyvenes évek végén/ideológiája! Beépülni mindenhová, kommunisták!Egyházakba, hivatalokba, katonasághoz, szakszervezetekbe, mindenhová, hogy egy széles PROTEST réteget alkossunk, akik a kedvező helyzetben átviszik a forradalmi hangulatot az egész országra!Most az egyetlen cél: ORBÁN eltávolítása!!!!!Szövetséget kötünk még az ördöggel is! Másik dolog! Neked ,fiam Brutus Bertalan még soha életedben nem volt lapát a kezedben! Mert akkor nem írtad volna, hogy:"...van egy csomó FELHÚZOTT ideológiai árok, amelyeket felülről kreáltak, teljesen hülyeségek.." Igen fiam ,lehet, hogy hülyeségek! De az ÁRKOT, azt nem FELHÚZZÁK (nem fal az!), hanem, kimélyítik, kiássák!A feltornyozott rész, ahová a földet kidobálják a mélyből: a SÁNC!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!