Az orosz mezőgazdasági miniszterrel tárgyalt Orbán

2013. szeptember 18. 09:49

Az export növelését szolgáló kormányzati együttműködésről tárgyalt az orosz agrárminiszterrel Orbán Viktor miniszterelnök az Országházban szerdán.

2013. szeptember 18. 09:49

Orbán Viktor kormányfő és Nyikolaj Fjodorov orosz mezőgazdasági miniszter további kormányzati együttműködésről állapodott meg az Oroszországba irányuló magyar mezőgazdasági és élelmiszeripari export növelése érdekében – tájékoztatott a megbeszélésről a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Havasi Bertalan hozzátette: az Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin orosz elnök között januárban született megállapodások végrehajtása jó ütemben zajlik.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
oskar
2013. szeptember 18. 15:08
Ez az Oroszország már nem a Szovjetunió mint ahogy 1967-ben sem volt az NSZK a II. birodalom!!! Ideje lenne levetni a sztereotípiákat. A világ változik. Azt a rendszert az orosz emberek is elszenvedték és ott is csak kevesen óhajtják vissza.
egysegelem
2013. szeptember 18. 11:26
Mo rengeteg energiahordozot importal Oroszorszagtol, valamivel a merleget egyensulyba kell hozni, es mindket orszag erdeke hosszutavon.
FOB
2013. szeptember 18. 11:21
Szerintem Fjedorovot is érdekli, hogy lehetne a jogállamiság látszatát keltve földet lopni.
Scarmond
2013. szeptember 18. 10:41
Már ideje volt hogy elkezdjük a keleti nyitást, a jövő ott van, persze nyugat felé még kell nyalni, sajnos. Oroszország, Kína, Brazília, a fejlődés és a jövő itt található nem USraelben és az egyesült nemzetek európájában. Következő lépésként az EU tagságot is át kéne gondolni, akár népszavazást kiírni. Mindenesetre az irány jó és minél több támadást kapunk azokból a bizonyos körökből, nevezzem őket bürökratáknak, vagy akár cionistáknak annál jobb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!