Együtt-PM: A hazugságkampány része a Heti Válasz cikke

2013. szeptember 07. 15:44

A Bajnai Gordon elleni hazugságkampány újabb fejezete a Heti Válasz napokban megjelent cikke, amelyre Zsigó Róbert szombati sajtótájékoztatóján hivatkozott – közölte az Együtt-PM Szövetség az MTI-vel.

2013. szeptember 07. 15:44

Csúsztatások, sejtetések és össze nem illő információk egymás mellé erőltetése az, amiből a legújabb összeesküvés-elmélet megszületett” – írta a választási szövetség a közleményében, amely szerint a valóság a sejtetésekkel szemben az, hogy Bajnai Gordon az International Food Zrt. üzleti döntéseinek meghozatalában operatív módon soha nem vett részt, a cég csődje idején a vállalkozáshoz köze nem volt.

A szövetség arra is felhívja a figyelmet, hogy a cikk fontos fejleménye ugyanakkor az, hogy „az Orbán-rezsim propagandagépezete” először ismeri el nyilvánosan: a Hajdú-Bét csődjét nem Bajnai Gordon, vagy az általa vezetett Wallis, hanem például a madárinfluenza-járvány miatt bekövetkező húsipari válság okozta.

Az Együtt-PM Szövetség emlékeztet, hogy a Bajnai Gordont „besározni igyekvő hazugságokkal” szemben eddig is megtette, és ezután is megteszi a megfelelő a jogi lépéseket. Hozzátették: a lezárt perek minden esetben cáfolták a Bajnai Gordonnal kapcsolatos hazug állításokat.

Zsigó Róbert, a Fidesz szóvivője szombati sajtótájékoztatóján a hetilap cikkére utalva kifejtette: a Hajdú-Béthez hasonló módon ment tönkre Bajnai Gordon és édesapja keze alatt egy másik nagy agrárcég, a bajai International Food Rt. is a 90-es években.

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
IgazságosIzomViktor.
2013. szeptember 07. 16:59
Hát ha már nem sikerült az államadósságot csökkenteni,munkahelyeket teremteni,életszínvonalat növelni,akkor Bajnaizzunk egy jót.....
Toportyán tiszteletes
2013. szeptember 07. 16:56
Mert miközben Európa hanyatlik, miközben olyan nagymúltú futballnemzetek, mint Moldova 4 gólt kapott, Andorra 5-öt, San Marino pedig 9-et, mi magyarok nem. Közel sem. Pedig kaphattunk volna. Ha még mindig a Gyurcsány-Bajnai páros lenne hatalmon. Ők tették tönkre a magyar futballt, ez nem kétséges. Nyolc év ámokfutását nem lehet egyik percről a másikra jóvátenni. Gólt kapni lehet egyik percről a másikra, ezt láthattuk mindjárt a második percben. Ez Gyurcsány bűne volt. A második és a harmadik már inkább Bajnaié, mert ő ráadásul Ausztriába menekítette a családi cégeit.
jégecet
2013. szeptember 07. 16:55
"...Bajnai Gordon az International Food Zrt. üzleti döntéseinek meghozatalában operatív módon soha nem vett részt, a cég csődje idején a vállalkozáshoz köze nem volt." Akácsak a Hajdú-Bétnél. "Meglehet, ott sem volt." - hogy egy klasszikussal éljek.
kjkj945
2013. szeptember 07. 16:45
Az offshoreba kivitt zsét is elmismásolta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!