Kalózok szivárogtatták ki Britney új számát

2013. szeptember 16. 23:30

Egy teljes nappal hétfő esti hivatalos megjelenése előtt kiszivárgott az internetre Britney Spears Work Bitch című új száma.

2013. szeptember 16. 23:30

Spears honlapján a Billboard.com szerint már hetek óta ketyegett a megjelenést jelző visszaszámláló óra, a dalt szeptember 16-án akarták bemutatni, de a terv vasárnap dugába dőlt. Az énekesnő Twitter-üzenetben tájékoztatta a rajongóit: „arra ébredtem, hogy kiszivárgott a Work Bitch egy rossz minőségű változata”.

Spears menedzsere, Adam Lebner elszomorítónak nevezte, hogy valaki az egész rajongótábor örömét elrontotta. A kiszivárogtatás után előrehozták a Will.i.am és Sebastian Ingorsso által szerzett dal végleges változatának rádió és iTune-premierjét.

A Work Bitch előtt Spears utoljára júniusban jelentkezett új számmal: a Hupikék törpikék mozifilm második epizódjában hallható Ooh La La című dallal. Ebben az évben az énekesnő már toplistás sikert aratott az ugyancsak Will.i.ammel való munka gyümölcseként született Scream & Shout című számmal.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egysegelem
2013. szeptember 17. 14:08
"Maddona már lejárt lemez." "Madonna kereste a legtöbbet 2013-02-28 16:34:00 New York — Madonna lett a világ legjobban kereső zenésze a 2012-es év összesített adatai alapján: a pop királynője összesen 28 millió dollárral (6,1 milliárd forint) gyarapította személyes vagyonát." De azert probalkozol booki.
egysegelem
2013. szeptember 17. 14:08
had been leaked
bookmark
2013. szeptember 17. 12:16
Maddona már lejárt lemez. Britney talán még hírértékű. Lady Gaga most lett megfosztva a trónjától mert itt van Miley Cyrus a legújabb botrányai miatt felkapott sztár. Ma már nem elég jól énekelni, egymással kell licitálni az egyre gusztustalanabb/pornograf megjelenésben. Cél az erkölcsi fertő, a család értékének az lekicsinylése és a keresztény egyháztól való eltávolodás. A droghasználat népszerűsítése és a tiszteletlen hangnem. Ha csak zeneileg nézzük Britney legújabb számát, hát nem egy nagy durranás. Leginkább egy veszekedős középkorú liba kiabálására hasonlít. Ki emlékszik a top lisáan egy igazi "love Song"-ra?
*ufó*
2013. szeptember 17. 12:15
bár hűvös van, de akkor én most kiülök a kerti budiba :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!