Kannabisz-termesztőket fogtak el Dabason

2013. szeptember 05. 13:07

Őrizetbe vette a rendőrség kedden azt a két férfit, akik egy dabasi családi házban kábítószer előállítására alkalmas növényt termesztettek. A házkutatásban közel 400 tő kifejlett kannabiszt és a termesztéshez szükséges eszközöket találtak ‒ közölte csütörtökön a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon.

2013. szeptember 05. 13:07

A 30 éves dömsödi és a 40 éves kalocsai férfi ellen kábítószer birtoklásának gyanúja miatt folytat eljárást a rendőrség.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai állampolgári jelzés alapján mentek ki kedden egy dabasi családi házhoz, ahol por állagú, jelentős mennyiségű kábítószergyanús anyagot is lefoglaltak. A nyomozók házkutatást tartottak a negyvenéves férfi kalocsai lakcímén is, ahol szintén kábítószergyanús anyagot foglaltak le. A két férfit gyanúsítotti kihallgatásukat követően őrizetbe vették és kezdeményezték az előzetes letartóztatásuk indítványozását.

A dabasi helyszíni szemlén részt vettek az áramszolgáltató munkatársai is, akik megállapították, hogy a lakásban szabálytalanul vételezték az áramot.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!