Külföldi sztárvezetők a pesti startupkonferencián

2013. november 28. 15:56

December ötödikén és hatodikán az Uránia moziban sztárparádéra alapozott konferenciát tart a Prezi és a Ustream a hazai startupvilágnak. Az ötlet nem elég, de egy sikeres cég felépítése nem ördöngösség, meg lehet tanulni – de kinél érdemes ilyenre befizetni? A Stretch névre hallgató konferenciára például biztos, mert itt jól ismert nemzetközi internetcégek felső vezetőitől lehet hallgatni a témában előadásokat.

2013. november 28. 15:56

A legfontosabb, a névsor: Sarah Novotny az Amazonnál tanulta ki a szakmát, és azóta több kisebb hasonló történetet végigküzdött, Alexander Grosse a SoundCloud fejlesztési vezetője és alelnöke, Brendan Marsh és Kristian Lindwall pedig a Spotify-t coacholják.

Andrew Stellman elsősorban a témában írt bestsellereiről ismert (bár fejlesztőként és tervezőként számos jelentős projektet végigvitt), Michael Lopp pedig fejlesztési vezetőként végigcsinálta a Borlandot, a Netscape-et, az Apple-nél is megfordult, most pedig a Palantirt erősíti.

Rajtuk kívül még vagy tíz külföldi vendégelőadót hallhatunk, magyar részről pedig egy valódi sikervezető, a vízilabda-válogatott kapitánya, Kemény Dénes beszél majd a közönség előtt.

A teljes, részletes program itt található, a kétnapos belépő 260 dollárba kerül, a megjelenés erősen ajánlott mindenkinek, aki startuptémában él, mozog, gondolkozik.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!