Gyurcsány: Ezek a szadomazot szeretik

2014. február 24. 08:30

A Blikk végig kísérte Gyurcsány Ferenc egy napját, amelyre a koronát az esti lakossági fórum tette fel.

2014. február 24. 08:30

Oláh Lajosnak gyűjtött aláírásokat Gyurcsány Ferenc, a DK elnökének napját a Blikk kísérte végig. Jártak kocsmában is, ahol kapott keresetlen és pozitív szavakat is, majd ebédelt egy hentesnél. A nap zárásaként pedig lakossági fórumot tartott, ahol nem csak azt mondta el, hogy ő nem ad tippet szerelem, szex, férfi-női szerepek és főzés dolgában, és hogy nem szeretne olyan kormány, amely megmondja a paprikás krumpli hivatalos receptjét, hanem azt is, hogy mit gondol majd a világ, ha újra a Fidesz nyeri a választásokat:

Mondhatja azt a világ, hogy 2010-ben a magyarok nem tudták, hogy mi jön majd, ha Orbánra szavaznak. Mondhatja a világ. De mit fog mondani a világ, ha még egyszer ugyanezt akarják? Azt mondják, hogy ezek a szadomazot szeretik a legjobban” – fogalmazott Gyurcsány.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2014. február 24. 17:34
Intim magánügy, hogy ki milyen szexet szeret. Nem tartozik kívülállókra.
Kiddush Hashem
2014. február 24. 13:21
Jellemző, Európa legnagyobb zsidó városnegyedében gyűjti a híveket. Ott, ahol egyben a legtöbb moszkovita judeo-bolsevik, egykori rákosista-kádárista nomenklatúra leszármazottainak sereglete van. Nem véletlen! A felesége fajtái között van!
betamás89
2014. február 24. 12:34
Ha jól értettem, Kádár népe olyan szado-mazo, hogy hagyja seggbe dugdozni magát, de 18-ra, az öregecskedő feleség lecserélése után és következtében ismét fognak Gyurcsányi miniszterelnöki ambiciói ágaskodni és addigra lesz is annyi összecsórt fontja, hogy ezeket valóra is váltsa. De lehet, számomra ezek a beszédek túl magasröptüek és én értettem rosszul.
Autofocus
2014. február 24. 12:04
Szerintem az a mazochista aki ennek a félkegyelmű baromnak végigkísérte egy napját. Nekem nem tudnának annyit fizetni, az biztos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!