A Nemzeti Múzeumba kerül Orbán híres hátizsákja

2014. április 11. 07:58

Orbán Viktor Facebookján csütörtökön jelent meg egy fotó az új hátizsákjáról, a Blikk azonban már azt is tudja, hogy hová került a régi: a Magyar Nemzeti Múzeumba.

2014. április 11. 07:58

A Magyar Nemzeti Múzeumban állítják majd ki Orbán Viktor régi hátizsákját – tudta meg a Blikk. A lapnak a kormányfő egyik közeli munkatársa elmondta: a múzeum már korábban is kért gyűjteményébe személyes tárgyat a miniszterelnöktől – mint ahogy korábbi állami vezetőktől is kapott már különböző tárgyakat –, aki most ennek eleget téve szívesen adta oda régi táskáját. Gál Vilmos főmuzeológus azt egyelőre nem tudta megmondani, hogy mikor és hol lesz kiállítva a táska, mert még nem döntöttek róla.

Orbán legendás hátizsákja, a 2006-os foci vb egyik hivatalos terméke egyébként a fiáé volt, de egyszer kölcsönkérte, és végül nála is maradt. Ezt cserélte le most a 2014-es brazíliai foci vb hivatalos hátizsákjára. Erre:

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tulipánfa
2014. április 11. 23:39
Helyesebb lenne, ha csak leköszönte után foglalkoznának dolgaival a múzeumok. Jó lenne elkerülni a személyi kultuszt. Egyéniségére, emberi minőségére sokkal jellemzőbb a pénzünkből felépített felcsúti hobbistadion.
ottapont
2014. április 11. 18:13
Ki volt a dunaszerdahelyi futballstadion keménymagjában? Hátizsákjában irredentizmussal, sovinizmussal, fasizmussal?? Ürgebőr sapkában, maga Orbán Viktor! :D https://www.youtube.com/watch?v=E1VoVrMeceU (5:30)
ottapont
2014. április 11. 15:48
meglepő mennyien küszködnek szövegértéssel és ez csöppet sem akadályozza őket a véleményformálásban :D
Akitlosz
2014. április 11. 14:55
Használt gatya is lesz? A fidesz fetisiszták elájulnának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!