Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Az euroszkeptikus pártokat erősítené a Jobbik

2014. április 18. 11:57

Balczó Zoltán kijelentette: nem tartozik a Jobbik céljai közé Magyarország Európai Unióból való kiléptetése.

2014. április 18. 11:57

Nem tartozik a Jobbik céljai közé Magyarország Európai Unióból való kiléptetése, a párt azért szeretne minél nagyobb erővel ott lenni az Európai Parlamentben, hogy sikeressé tegye azokat az euroszkeptikus pártokat, amelyek a „brüsszeli birodalomépítés” helyett a nemzetek Európájának koncepcióját képviselik – jelentette ki Balczó Zoltán, a Jobbik alelnöke pénteki sajtótájékoztatóján.

 
A politikus ismertette: a mostani, Kúria előtti népszavazási kezdeményezésük a csatlakozási szerződés felülvizsgálására irányul, döntően annak a diszkriminációnak a megszüntetésére, ami a termőföldet kiszolgáltatja a külföldieknek. Balczó Zoltán szerint az uniós tagságról szóló másik népszavazást két feltételtől teszik függővé, az egyik az, hogy az EP-választás után az Európai Egyesült Államok építése folytatódik-e, a másik pedig, ha május 1. után megindul a magyar termőföld nagyarányú felvásárlása.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ángyán Páván
2014. április 18. 17:22
http://www.eredetimiep.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=4541:morvai-elfelejtette-hogy-belepett-egy-partba-a-jobbik-es-izrael&catid=38:publicisztika&Itemid=60
Ángyán Páván
2014. április 18. 16:43
Azért az gáz, hogy a 168 Tóra megint futtatja a Balónét.
kjkj945
2014. április 18. 16:23
a köznyelvi használat szerint a hitetlenkedés, kételkedés szinonímája filozófiai szkepticizmus – filozófiai irányzat, amely kritikusan vizsgálja, hogy az érzékek által közvetített valóság és a szerzett tudás mennyiben feleltethető meg a valóságnak, illetve ismerheti-e bárki a tökéletes igazságot; tudományos szkepticizmus – tudományos vagy gyakorlati állásfoglalás, amelyben valaki az olyan állítások valóságosságát kérdőjelezi meg, amelyeket nem igazol a tudományos módszer.
Akitlosz
2014. április 18. 12:43
Ha már a Jobbik is EU-t akar, akkor kire szavazzanak azok a szavazók, akik nem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!