Határolódjon el az ATV Vadaitól – kérik az örmények

2014. május 14. 11:33

Az ATV megint nehéz helyzetben találta magát a Jobbik kapcsán: meghívták egy műsorukba Dúró Dórát, aki arról beszélt, hogy többféle holokauszt is volt, mégis mindig a zsidó holokausztot hangsúlyozzák. Később Vadai Ágnes ezt kikérte magának, mint a holokauszt relativizálását. Az örmények szerint viszont Vadai megnyilvánulása volt otromba.

2014. május 14. 11:33

Az örmény holokausztcentenárium koordinátora, Diramerján Artin levélben tiltakozott az ATV-nél Vadai Ágnes kijelentései miatt. Azt kérte, a csatorna határolódjon el Vadaitól.

Korábban az ATV-ben Dúró Dóra jobbikos politikus arról beszélt: többféle holokauszt is volt, mégis mindig a zsidó holokausztot hangsúlyozzák. Dúró ezen kijelentését kritizálta a DK-s Vadai Ágnes a televízió egy későbbi műsorában.

Diramerján Artin szerint viszont Vadai ezzel megsértette az örmény áldozatok emlékét. Mint mondta, nem akartak befolyni a napi politikába, de most kénytelenek, mert komoly tájékozatlanságot és felkészületlenséget tapasztaltak, ráadásul a nyilvánosság előtt. Azt kérték az ATV szerkesztőségétől, hogy határolódjanak el Vadai „otromba kijelentéseitől” – írja a Magyar Nemzet.

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krksziget99
2014. május 14. 15:19
Vadai az embereket sértette meg mivel nem érdemli meg, hogy embernek nevezzék! Se örménynek se magyarnak, egy elhízott disznó akinek rég ki kellett volna húznia a magyar közéletből!
mantelman
2014. május 14. 15:09
"...Vadai ezzel megsértette az örmény áldozatok emlékét..." *** No, és hány örmény van a DK vezetőségében? És hány zsidó?
mantelman
2014. május 14. 15:07
"Az ATV megint nehéz helyzetben találta magát a Jobbik kapcsán: " *** Miért a Jobbik kapcsán? - a Jobbiknak kevesebb köze van Vadaihoz, mint pl. a Mazsihisznek.
Akvínói akvavit
2014. május 14. 14:55
Imádom Vadai narratíváját, hogy ő "kun lány". Ha a kunok így néznek ki, akkor pofára beférnek a Stürmer karikatúráiba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!