Bulizás és buzizás: ez volt a Pride

2014. július 06. 12:42

A családvédők szerint a melegek miatt fog kihalni az emberiség, de a felvonulók ennek ellenére szívesen látták volna őket a kordonon belül is.

2014. július 06. 12:42

A felvonulásra több közéleti személyiség is kilátogatott, például Jordán Tamás és Alföldi Róbert is. Mindkettőjüknek ez volt az első Pride-ja. Alföldi arról beszélt, rosszul érzi magát az országban, de ez a hazája és itt akarja jól érezni magát.

A családvédők szerint a melegek miatt fog kihalni az emberiség, a felvonulók viszont mind azt mondták, velük vonulva is védhetnék a családokat.

A kordonon belül csak egyetlen atrocitás történt: az Oktogonnál egy ellentüntető valahogy bejutott a lezárt területre, felmászott az egyik kamion tetejére és magából kikelve őrjöngött. 

A Hősök terénél lévő ellentüntetők viszont nem biztos, hogy tudták, hová jöttek, mert a videó tanulsága szerint arról értekeztek, mi kellene a „zsidók ellen”.

Összesen 156 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2014. július 07. 17:53
Tudjátok mi a megdöbbentő? A csoportosan felvonuló tízen éves lány. Ezeknek a szüleik hol vannak? Milyen nevelést kapnak? Milyen szüleik vannak? Gondolom, olyan "kis" disco csapat. Tegyük fel, hogy mind leszbi. A szülő feladata nem az lenne, hogy becsületes, erkölcsös nevelést biztosítson a "kölykének"? Ami abból állna, hogy a hálószobát ne vigye ki az utcára?!!!!!!! Azok a szülők büszkék, akik látják erkölcstelen vigyorgó "kölykeiket" vonulgatni? Ez a felvonulás erre volt jó. Megtudhattuk, milyen nevelést kap a jövő generáció! Ezek a szülők szégyelljék magukat! Gondolom ezek a szülők is kiviszik a hálószobájukat az utcára! Leszarom, ki a buzi, ki a leszbi! Tudjanak viselkedni, mint minden normális ember! Ennyi!
Adófizető
2014. július 07. 15:08
"A családvédők szerint a melegek miatt fog kihalni az emberiség" - valamint a katolikus papok, a szerzetesek és az apácák miatt. Ha ehhez még hozzátesszük, hogy a leszbik között nem egy nem kettő van, aki ismeretlen donortól mesterséges megtermékenyítéssel gyereket szül, akkor igazából csak az egyházhoz kapcsolódókat kell bűnbaknak állítani az emberiség kihalásáért. (Mondjuk köztük is van, aki vizet prédikál és közben összefekszik a hívekkel, de ez nem hivatalos. )
brabant89
2014. július 07. 12:27
"A Hősök terénél lévő ellentüntetők viszont nem biztos, hogy tudták, hová jöttek, mert a videó tanulsága szerint arról értekeztek, mi kellene a „zsidók ellen”." Ki az aki ezen meglepődik? :)))
brabant89
2014. július 07. 12:19
"A családvédők szerint a melegek miatt fog kihalni az emberiség" Istenem, de rövidlátók ezek a családvédők. Ha nem tudnátok, a népességcsökkenés csupán a gazdag országokat jellemzi, a szegényebb országokban épp hogy a túlnépesedés a probléma. Másrészt a fejlett országokban (így Magyarországon is) a népességcsökkenésnek nem a melegek az okai, hanem a heteroszexuálisok, akik dugni még csak dugnak, de a terhesség ellen minden módon védekeznek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!