Ezúttal a pécsieket ijesztgette egy kígyó

2014. augusztus 19. 09:58

Egy beazonosítatlan kígyó sütkérezett Pécs belvárosában a dzsámi mögött, de eltűnt, mielőtt befogták volna.

2014. augusztus 19. 09:58

Egyelőre nem tudni, hogy a Pécsen levideózott kígyó mérgező-e vagy sem: egyesek szerint csak egy sikló volt, szakemberek szerint viszont a felvételek alapján inkább viperának tűnik.

Az is kérdéses, hogy került a belvárosi térre: lekúszhatott a közeli Mecsekről is, de elképzelhető, hogy egy hanyag állattartótól szökött meg, mint az az anakonda, amit néhány hete találtak Budapesten, a XVIII. kerületben.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tüke66
2014. augusztus 19. 17:02
Még az is lehet, hogy uborka volt, hisz uborkaszezon van - nem? Amúgy mióta van a Mecsekben mérges kígyó riporter úr? Az is lehet, hogy cirkuszi állat és produkálni akarta magát.:) Mert én úgy gondolom, hogy kígyók nem szoktak egy placc közepére kitelepedni.
ciseaux
2014. augusztus 19. 16:35
The news must go on! ...és a kígyó most senkit nem késelt meg, nem drogcsempész, nem gázolt senkit halálra, nem adócsaló fidesznyik, nem közbeszerzés nélküli eljáráson média megbízott... Talán valamelyik rtl-es statiszta kitette kedvencét sürkérezni, és hoppá, kész a klip, VIVÁT!, Éljen a sajtószabadság és a reklám bevétel-adóellenes szabadságharc! Mazel Tov!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!