Ingyen pénzt ad Andy Vajna

2015. február 20. 13:45

Ötezer forintnyi zsetont kap mindenki, aki a napokban Andy Vajna kaszinóiba megy: van, ahol máris hosszú sorok alakultak ki.

2015. február 20. 13:45

Az Origo arról ír: a napokban mindenki ötezer forintnyi ajándékzsetont kap Andy Vajna filmipari kormánybiztos kaszinóiban a kínai újév alkalmából. A budapesti Corvin-negyedben máris sorok alakultak ki, akkora az érdeklődés az ingyen pénz iránt.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lázár Páván
2015. február 21. 11:06
egyetmondok [Hozzászóló kiszűrése] 2015. február 20. 15:40 A félkarú rabló szörnyű Bizony A kétkaró andy pedofil zsidó vajna kaszinója meg a sátán zsinagógája
Lázár Páván
2015. február 21. 11:03
Tintamin [Hozzászóló kiszűrése] 2015. február 21. 02:13 A TOLVAJ KURVA ANYÁTOKAT, AZT!!! Vajnabandi mennyit is keresett azon, hogy hazajött, és Viktor megbízta, hogy legyen monopolhelyzetbe kényszerített kaszinótulajdonos? Évi 7milliárd? egész egyszerűen elképesztő hogy van még "magyar" "EMBER????????????????", aki ezeket a mocskos zsidóbérec tolvajokat védi Ép erkölcsi érzékű ember sugárban hány a fidesztől andy oedofil vajna és zoltai ÁVÓ.-s tömeggyilkos pátyolgatása miatt
Lázár Páván
2015. február 21. 11:00
Jedi [Hozzászóló kiszűrése] 2015. február 21. 09:05 Egy egy nagyon jó marketingfogás. Bebizonyosodott, hogy jó és értelmes ötlet volt az évi 10 milliárd felett termelő kaszinók nyeseségadójának csökkentése A geci kurv@ @nyádat neked is meg a Geci orbánnak is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Amikor megszüntették a kocsmákban a nyerőgépeket, még az orbánt utálók is helyeselték az ötletet, mert rengetegen a család kajapénzét dobálták be részegen a rablóautómatákba Erre a cigány, aki elvette több 10 ezer ember munkáját, odaadja az aranytojást tojó tyúkot a leggecibb "magyar" zsidónak Csak a Tropicana kaszinónak MEGDUPLÁZÓDOTT a forgalma azóta, mióta megszüntek akocsmákba a vesztőgépek Valszeg nem csányiék költenek kétszer annyit, hanem a föggők közül sokan odaszoktak ROHADÉKOK!!!!!!!!!!!!!!!!
Lázár Páván
2015. február 21. 10:57
greyhound 2 Ha nem ismered, akkor mondok neked egy apró trükköt. Bárki megcsinálhatja. Duplázásnak hivják. Kérdés hányszor jön ki ugyanaz a szin egymás után? Kétszer? Háromszor? Esetleg négyszer? Megkérdezett utánna igazi krupiéket Azok mondták hogy simán kipörgették már ugyanazt a színt 10-12-szer is igazi kaszinóban Hogy csalással-e azt nem tudom
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!