Lázár: Nem vállalható a Jobbik

2015. március 30. 07:00

Lázár János szerint a közvélemény-kutatásoktól nem kell „becsinálni”, 2018-ban meg lehet majd nyerni az embereket. Szerinte a Fidesz 70-80 évre meghatározó lehet az országban.

2015. március 30. 07:00

Lázár János szerint nem volt lehetősége Tarsolynak behatással lennie a Quaestor-botrány eltussolására. A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint az ilyen emberek mindig „nyalakodnak”, próbálnak közel kerülni a politikusokhoz. Szerinte ez Tarsolynak nem sikerült. Szerinte nem ördögtől való a kapcsolat a gazdaság és a politika között, a kérdés viszont az, hogy befolyásolhatják-e a kormányt. Elmondta: Orbán Viktort nem befolyásolják gazdasági körök.

Lázár szerint jól mutatja ezt, hogy a felcsúti csapatot támogató cégek közül hánynak lett előnye ebből a támogatásból – az OTP-t a bankadó sújtja és a Spart sem diszkriminálták pozitívan. Mészáros Lőrincről azt mondta: akinek pénze van, annak el kell tudnia számolnia a vagyonával.

Szerinte a közvélemény-kutatásoktól nem kell „becsinálni”, 2018-ban meg lehet majd nyerni az embereket. Lázár nem tartja vállalhatónak a „nyilasokat”, mint a Jobbik, illetve a kommunistákat sem.

Lázár azt is elmondta, hogy neki az az elvárása az újságírókkal szemben, hogy legyenek ellenzékiek és kritikusak. Elmondta: árthat a Fidesz táborának, hogy a jobboldali médiumok egy része szembefordult a kormánnyal.

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brigadéros
2015. március 30. 23:42
János! 2002-ben erősen biztos volt a fidesz (meg jómagam is) a győzelemben, mert jól politizáltatok, aztán bukta lett belőle... Egyre messzebb van ma fidesz népszerűsége az akkoritól, úgyhogy semmi okod ehhez az elbizakodottsághoz...:( Észhez kellene térni, és nem kis fordulatra volna ahhoz szükség, hogy kitartó munkával újra feltornázzátok magatokat!!! Ha ezt elmulasztjátok, akkor kizárólag a ti bűnötök, és történelmi felelősségetek, hogy hagyjátok visszamászni a hatalomba a Kovács László-féléket, vagy a Jobbikot!!! ...Az más kérdés, hogy mi szívjuk meg...:(:(:(
kálmi
2015. március 30. 22:49
Nagy hiba a túlzott optimizmus!
Ouroboros
2015. március 30. 20:44
Mondtatok már ilyet Torgyánra is, János, egy hónappal azelőtt, hogy összebútoroztatok vele. Összeilletek. A rosszabbik ugyanaz, mint ti, csak még rosszabb.
Brigadéros
2015. március 30. 20:40
Hát, János!...nem kis mutatvány lesz újra népszerűvé tenni a fideszt... Lehet, hogy segítene, ha kicsit hátrébb vonulnátok... Ha viszont Tapolcát sem értitek meg, akkor nagy baj van...:(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!