Brókerbotrány: vallomást tett Tarsoly Csaba

2015. április 01. 20:06

Ügyvédje szerint vallomást tett Tarsoly Csaba a Quaestor-ügyben, ám azt nem árulta el, mit mondott az üzletember.

2015. április 01. 20:06

Vallomást tett Tarsoly Csaba a Quaestor-ügyben - közölte a cégcsoport tulajdonosának és vezetőjének jogi képviselője az MTI-vel szerda este.

 
Papp Gábor annyit mondott, hogy ügyfele a nap folyamán „részletes, hosszú vallomást tett”, többet azonban nem tett hozzá.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bini
2015. április 01. 20:57
Zarsoly miután mewgprobálta fioman mewgzsarolni Orbánt egy magálevéllel tisztában volt azzal, hogy bakot lőtt, mivel pont a levele következménye lett a nyomozás elrendelése majd lerartoztatása. Azt híszem konstatálta, hogy a korábbi taktikája amit előadott a balbbeknél most megbukott. Jobb ha meti a menthetöt. Kulcsár ügy nem jőn össze mert mások a szereplők. Az igazságszolgáltattás nics a csokosok kezébe, mint anno.
Rike
2015. április 01. 20:51
Biztos, hogy Gyurcsány volt. Vagy a Tiborc, mert ebből kihagyták. Tudjátok: Hofi mondta: "A korrupció az, amiből engem kihagynak." És hát, ez vérlázító. Egy rendes após ilyet nem hagy, hagyhat. Belátod, nem?
Berecskereki
2015. április 01. 20:30
Érvénytelen volt Orgován kinevezése Így trükköztek az öncsődkérelemmel Lefoglalták Tarsoly cégbirodalmát Részletezve http://hvg.hu/gazdasag/20150401_Vallomast_tett_a_Quaestorvezer
Gombóc XVI. Artúr
2015. április 01. 20:19
"Ha én egyszer kinyitom a számat, ha én elkezdek beszélni"... (Kiderül, hogy nem is a Gyurcsány...)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!