Az utca embere a magyar egészségügyről: Borzasztó állapotok vannak

2015. május 21. 10:42

Az orvosok és a nővérek munkáját becsülik az emberek, de a tisztasággal és a figyelemmel azért vannak gondok – személyes tapasztalataikról kérdezte a magyar egészségügyről a járókelőket az atv.hu.

2015. május 21. 10:42

Az embereknek inkább pozitív tapasztalatuk van a magyar egészségügyről, de vannak olyanok is, akik kritikusan gondolkodnak róla. Az orvosok és a nővérek munkáját becsülik, de a tisztasággal és a figyelemmel azért vannak bajok – mondja az utca embere az atv.hu riporterének. 

Egy idős férfi szerint borzasztó állapotok vannak; úgy véli, az egészségügy el van szúrva. Mások szerint az orvosok inkább elmennek maszekolni, és amikor a kórházban rendelnek, elvárják a hálapénzt. Egy másik idős férfi arra panaszkodott, hogy nyolc órára volt bejegyezve, de fél 11-kor közölték vele, hogy másik időpontba kell bejönnie.

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2015. május 21. 21:59
"Az utca embere a magyar egészségügyről: Borzasztó állapotok vannak" ...és egyre kevesebben érzik jól maguk ebben az országban.
Nannyó
2015. május 21. 19:12
Végignézve a riportot megállapítható, hogy a többségnek pozitív véleménye van a magyar egészségügyről. Ez legelsősorban annak köszönhető, hogy akik benne dolgoznak, nemcsak a tudásukat, hanem szívüket-lelküket beleteszik a munkájukba. Köszönet nekik érte! Az idősebb kórházba kerülő embereknek tapasztalatom szerint az a legnagyobb problémája, hogy az orvosoknak, ápolóknak nincs arra idejük, hogy kedélyesen elbeszélgessenek velük, végighallgassák az összes "nyávogást". Az orvosok és nővérek a kevés idejük miatt egyszerűen nem érnek rá locsogni, ez van.
Inger Bakker
2015. május 21. 18:26
Ennél lényegesen borzasztóbb a magyar emberek egészségi állapota.
sine ira et studio
2015. május 21. 18:17
ilyen "jó" az egészségügy: http://444.hu/2015/05/21/az-anyaknak-mar-nem-jut-agy-a-heim-pal-gyermekkorhazban/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!